Wat mannen niet begrijpen aan vrouwen

Wat mannen niet begrijpen aan vrouwen

25-10-2017 - Hoe leuk zou het zijn als mannen en vrouwen elkaar volledig zouden begrijpen, toch? Helaas is dat nog steeds niet het geval. Er zijn gewoon een aantal punten wat mannen nooit aan ons zullen begrijpen...

1. Wij vinden het nou eenmaal leuker om met een groep meiden naar de toilet te gaan. Wat is daar mis mee? Dan kunnen we even lekker roddelen, elkaar haren weer goed doen en onze rokjes weer wegtrekken. Mannen hoeven nou eenmaal niet álles te weten en te horen en dit “quality momentje” is daar nou juist geschikt voor.

2. Vrouwen willen gewoon goed voor de dag komen, vandaar de make-up. Maar ja mannen, wij maken ons ook op voor de supermarkt. Je weet maar nooit wie je daar tegen gaat komen, toch?

Wat mannen niet begrijpen aan vrouwen

3. Vragen naar de bekende weg. Oké, oké, we geven het toe... Als wij vragen of wij er goed uitzien in dat jurkje is dat omdat we even die bevestiging willen hebben. Maar als jullie mannen ons nou eens vaker complimenten geven, dan hoeven wij er niet meer om te vragen!

4. Kijken, kijken, niet kopen. Wij vrouwen kennen het allemaal. Windowshoppen is een hobby wat mannen niet kennen. Hoe fijn is het om de winkelstraatjes door te slenteren zonder dat het je geld kost? Buiten dat, wij maken gewoon goede, weloverwogen beslissingen als het gaat om die nieuwe paar pumps.

Wat mannen niet begrijpen aan vrouwen

5. Nee betekent ja en misschien betekent nee. Het is soms niet helemaal duidelijk wat wij nou precies bedoelen, maar hee, iedereen heeft een gebruiksaanwijzing, toch? Aan de kerels de taak om hierachter te komen.

6. Een dekentje, sloffen, een groot kop thee en vooral héél veel kaarsjes. Waarom? Omdat het gewoon gezellig is. Ja, wij hebben het ook vaak koud, maar ook zonder kou is dit gewoon onwijs fijn mannen.

Wat mannen niet begrijpen aan vrouwen

- Wat begrijpen jullie nou écht niet aan mannen? -