Auto activiteiten die op jouw bucketlist moeten staan

Auto activiteiten die op jouw bucketlist moeten staan

21-05-2018 - Iedereen heeft vast wel dingen die ze nog willen doen voordat het te laat is. Dit kan parachute springen zijn, het zetten van een gekke tatoeage of op een blind date gaan. Niets is te gek bij een bucketlist. Hierbij wat ideeën voor bucketlist momenten die je kunt doen met de auto.

Iets wat voor de hand liggend, maar desalniettemin een geweldige ervaring; een roadtrip! Trommel je beste vriendinnen bij elkaar en stap samen in de auto. Bezoek verschillende steden en dorpjes waar je anders nooit zal komen en maak er een onvergetelijk avontuur van.

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen, de exotische foto's waar dames de grootste lol beleven in/op de auto met op de achtergrond een geweldige locatie. Organiseer zo'n fotoshoot! Je hoeft hiervoor echt niet in het Spaanse Malaga te zitten. Dit kan natuurlijk ook in de duinen of aan het Nederlandse strand, niemand die het verschil ziet!

Even terug naar de jaren 50 en 60: de drive-in bioscoop. Neem je date mee naar de film, maar doe dit nét even anders dan de plaatselijke Pathé. Zorg zelf voor een zak popcorn, een frisje en jullie zijn klaar voor een romantische avond in de auto. Een locatie waar je zo'n drive-in bioscoop hebt, is de Mobiloscoop in Venray.

Auto activiteiten die op jouw bucketlist moeten staan

Volg een slipcursus! Niet alleen is dit een geweldige ervaring om een keer mee te maken, ook zul je merken dat je er ook daadwerkelijk wat aan hebt. Ga bijvoorbeeld naar de BMW Driving Experience waar ze, naast handige theorie, ook de leukste praktijklessen geven. Geloof me, na deze dag kun jij driften én de 360 graden draai!

Stap in de auto zonder route. Neem je beste vriendin, je vriend of je hond mee en ga rijden niet wetende waar naartoe. Spreek met jezelf een tijd af wanneer je wilt stoppen met rijden (één uur of twee uur) en zorg dat je rond die tijd op een locatie bent aangekomen. Je kunt hier vast en zeker een bak koffie drinken of wat winkels bezoeken en zo niet, dan heb je toch een spannende dag gehad.

Auto activiteiten die op jouw bucketlist moeten staan

Voor de echte romanticus onder ons: bekijk de zonsondergang (of zonsopgang). Zorg dat je naar een mooie locatie rijdt, op een dag dat de lucht helder is en ga er eens voor zitten. Niets is zo mooi dan de natuur zijn werk zien doen. De mooiste locaties om de zonsopgang of -ondergang te zien zijn de duinen, de polder, aan zee of op de heide.

– Hebben jullie een bucketlist? –