Wat vrouwen écht sexy vinden aan mannen

Wat vrouwen écht sexy vinden aan mannen

02-06-2017 - Uiterlijk is niet alles! Een leuke kop én een goed lichaam én een fijn karakter is veel gevraagd, maar er zijn een aantal factoren wat wij vrouwen gewoon onwijs leuk vinden als de mannen dat bezitten. Lees hier hetgeen wat wij nou zo sexy vinden aan die kerels.

Humor
Grappige kerels scoren meer punten. Stel je voor dat je weinig tot niet kan lachen met je vent, dan is de lol er snel vanaf, toch?


Mannelijke hobby's
Stel je voor: je wordt opgehaald door je dates met de motor. Hoe heerlijk klinkt dat? Okay, we vinden het dan wel eng als ze te hard gaan rijden, maar hallo! Mannelijk, stoer én spanning kan prima samen!


Dierenliefhebbers
Wanneer mannen van dieren houden, houden wij weer van die mannen. Zo simpel is het! Als hij lief is met honden, katten, konijnen, varkens en paarden, zal hij vast ook een goede vader zijn voor onze kinderen, denk je niet?!


Zelfverzekerdheid
Een man die een eigen mening heeft, weet waar hij voor staat én ook voor gaat is gewoon sexy. Uiteraard moet dit niet gepaard gaan met arrogantie, dan haken wij als vrouwen weer snel af.


Dansmoves
Dit is misschien een factor wat niet een beslissende factor vormt bij de keuze voor de man, maar het is wel érg leuk meegenomen wanneer een kerel ook een beetje los in de heupjes is.


Galant
Niet alleen voor ons, maar ook voor anderen. Een keer met een roos thuiskomen, de deur voor ons open houden, die oude buurvrouw helpen met haar boodschappen, of zijn jas afstaan wanneer we het koud hebben, dat is wat wij vrouwen nodig hebben! Helaas zijn er niet veel mannen die dit nog in zich hebben... Balen!


Muzikaliteit
Of het nou een gitarist, een zanger, drummer of songwriter is, muzikale mannen zijn gewoon te gek! Romantisch ga je het sowieso wel krijgen met deze kerels!

– Wat vind jij belangrijk in een kerel? –