De auto musthaves voor jouw viervoeter

25-05-2018 - Onze trouwe viervoeter is de favoriete bijrijder van elke vrouw! Ze zijn gezellig, enthousiast, dankbaar en nieuwsgierig... Maar dat niet alleen. Ze verliezen namelijk behoorlijk wat haren, laten de ramen flink beslaan en de auto rijdt na dit gezellige ritje echt zo lekker niet meer. In dit artikel vind je 10 musthaves die jij als trouwe baasje moet aanschaffen.
De auto musthaves voor jouw viervoeter

1. Luchtverfrisser. Oké, we houden onwijs veel van ze hoor, maar die lucht af en toe... Met deze luchtverfrisser verdoezel je de “hondengeur” en ruikt je auto heerlijk naar het strand en de zee.

2. Hondengordel. Deze hondengordel is ideaal. Je stopt de ene kant van de riem in de veiligheidssluiting en het andere uiteinde van de riem maak je vast aan het tuigje of harnas van de hond. Op deze manier kan de hond nog wel nieuwsgierig om zich heen kijken, maar mocht je onverwachts een noodstop moeten maken, niet door de ruiten heen vliegen. Want onze kleine vriend mag absoluut niets overkomen!

3. Kledingborstel. Vooruit.. Kom dan maar heel eventjes op schoot zitten. Ja, leuk dat knuffelen met je hond in de auto, maar nu zit je strakke zwarte skinny weer onder de witte haren! Met deze kledingborstel kan je snel haren en pluisjes en stof van je kleding en beklede stoelen afhalen.

4. Plaid. Mocht je nou een grote Duitse Herder hebben, of een Pitbull, dan zijn deze kleden ideaal voor in de auto. De dekens passen in elke auto en biedt comfort en bescherming voor jouw viervoeter. Bij dit model krijg je er zélfs nog een kleinigheidje bij!

5. Beschermdeken. Die beschermdeken is natuurlijk hartstikke fijn, maar echt chique en mooi staat het niet in jouw schone auto'tje. Mijn keuze zal daarom ook eerder op dit kleed vallen. Lekker comfortabel voor mijn schatje, plus het ziet er een stuk leuker uit! Niet waar, dames?

De auto musthaves voor jouw viervoeter

6. Luchtontvochtiger. Natte neuzen op de ramen, maar vooral ook veel condens. Voor je het weet zie je niets meer door het gehijg van jouw hond. Met deze auto ontvochtiger wordt al het vocht in je auto als het ware opgezogen, zodat er geen beslagen ramen ontstaan. Mocht dit niet werken? Zet dan de ramen even tegen elkaar open, de condens verdwijnt dan weer.

7. Handdoek. Tip; Neem altijd voor de zekerheid een (oude) handdoek mee! Wellicht had jouw hond besloten te gaan rollen in vogelpoep (ja, dat doen ze echt) of wilde ze echt niet die boog maken om die modderpoel. Dan heb jij de oude handdoek nog!

8. Drinkfles. Wat krijg jij als je buiten adem bent en niet meer uit je woorden kan komen van het hijgen? Juist, een droge mond. Bij honden is dit net zo. Zorg er dus altijd voor, of je nou een lange of korte rit gaat maken, dat je hond altijd even water kan gaan drinken. Deze handige drinkflessen voor honden zijn ideaal en makkelijk in gebruik.

9. Poepzakjes. Oké, die roze poepzakjes zijn natuurlijk een grap. Maar poepzakjes mag je ook nooit vergeten als je jouw viervoeter mee op pad gaat nemen! Het zou toch zonde zijn om €140,- boete te moeten betalen, omdat Jack de grote boodschap moest doen.

10. Hondensnoepjes. Last but not least: TRAKTATIE! Honden werken nou eenmaal beter mee wanneer je een lekker stukje pens voor hun neus houdt. Buiten dat, er is niet leukers dan je allerbeste vriend af en toe iets lekkers te geven, right?