Review: Action Universal Car Smartphone Holder

03-06-2017 - In dit artikel zal ik weer een product voor jullie gaan reviewen. Ditmaal is dat een telefoonhouder voor in de auto. Deze telefoonhouder komt van de Action en kostte €1,99. Willen jullie weten of dit een aanrader is voor in de auto? Lees dat gauw verder.

Een kleine €2,-, dat is geen geld. Voor deze prijs kun je de smartphone houder aanschaffen en uitproberen en bevalt het nou niet, is er geen man overboord. Maar goed, geld is geld, en daarom deze review.

Review: Action Universal Car Smartphone Holder Review: Action Universal Car Smartphone Holder

De telefoonhouder die in dit artikel is getest toont als een multifunctionele houder die makkelijk en snel te gebruiken is. In de doos zitten twee onderdelen die je zelf in elkaar moet zetten, overigens heel makkelijk. Wat wel opvalt, is dat de twee onderdelen nou niet goed en stevig aan elkaar vast zitten en schieten de twee delen snel los. Maaaar, nog niets aan de hand, eerst even testen.

Nadat je de houder hebt vastgemaakt aan het raam door middel van een zuignap, wat zo makkelijk nog niet gaat en de eerste 8 keer niet werkt, zit het dan, (redelijk) vast. Door op de knop te drukken kun je makkelijk je telefoon erin leggen en past elke afmeting van elke telefoon is de houder (pluspunt!).

Maar dan... Dan ga je rijden. Naast het feit dat de houder inclusief telefoon nog een goede 3 keer van het raam af is gevallen én de twee onderdelen die al niet al te stevig aan elkaar vast zitten dit ook niet volhouden tijdens de rit, geef ik het op! Dit apparaat werkt niet, gaat ook niet werken zonder een tapeconstructie te bouwen en is, ondanks de lage prijs, het geld absoluut niet waard. Geen aanrader dus dames... We gaan op zoek naar een betere!

– Gebruiken jullie een telefoonhouder? –