REVIEW - Action Camera Lens Thermosbeker

09-07-2017 - Soms kom je spullen tegen die je gewoon móét hebben. Of het nou in de kast belangt of niet, kopen ga je. Dat had ik met deze thermosbeker van de Action. Lees hier de review van dit toffe item.

Voor degene die mijn vlogs volgen weten dat ik altijd koffie drink in de auto. Een goede bekerhouder is voor mij dan ook een must. Hoe leuk is het dan om je koffie mee te nemen in een toffe thermosbeker met het design van een camera lens? Heel leuk!

Oké, het design is helemaal goedgekeurd. Tof, hip en anders dan andere. Er past 350ml koffie (of thee) in, wat meer is dan in “gewone” bekers. Twee bakken koffie in de thermosmok? Check!

 

REVIEW - Action Camera Lens Thermosbeker

Wanneer de beker is gevuld, druk je de dop erop. Zorg er wel voor dat je nadat de dop erop zit, nog even goed aandraaid! Met een handig lipje kun je de mok openen. Ideaal!

Om te testen of de thermosbeker de koffie of thee warm houdt, heb ik de mok gesloten en gemeten hoe lang het duurt voordat het drankje is afgekoeld. Na een half uur was de koffie nog goed te drinken, maar na 1 uur was het toch aardig afgekoeld. Een minpuntje is wel dat de thermosbeker niet in de vaatwasser kan. Je moet dus zelf de beker afwassen na gebruik.

Al met al, voor een prijs van €3,99, is deze thermosbeker van de Action echte aanrader!

REVIEW - Action Camera Lens Thermosbeker