Nooit meer opletten met Google Auto

Nooit meer opletten met Google Auto

28-09-2015 - Niet meer in je spiegels hoeven kijken, niet meer zelf remmen en niet meer zelf sturen. Oftewel, niet meer zelf autorijden.
Het is je vast niet ontgaan dat Google bezig is met de ontwikkeling van de Google Auto. Een auto die bovenstaande gaat realiseren. Het is de toekomst zeggen ze. Kun je het je voorstellen? 's Ochtends bij het ontbijt je auto een app'je sturen vanaf je mobiele telefoon zodat hij voor je klaar gaat staan. Je stapt in en omdat je gisteravond niet zoveel zin meer had, bereid je nu in alle rust je vergadering voor. File? Dat kennen we niet meer , want deze auto maakt geen ongelukken. Verzekering? Ook niet meer nodig, want deze auto rijdt geen schade. Klinkt ideaal, toch?
 
Ik me niet voorstellen dat ik ooit zo'n auto ga aanschaffen. Niet meer zelf het stuur in je handen hebben, geen contact meer met de weg. Niet meer schakelen en zelf bepalen hoe ik rij!? Ik snap het idee wel hoor, het zou een hoop ellende besparen en een stuk minder levens kosten. Maar of over 10 jaar iedereen in zo'n auto rijdt?
 
Ik weet het niet, wat denk jij?