Vakantie? Ga klussen!

11-08-2017 - Het is natuurlijk heerlijk om op vakantie te gaan, maar voor de thuisblijvers onder ons moeten we onszelf wel zien te vermaken. Een Carlounge idee; ga klussen! Zie in dit artikel 4 klusjes die in ieder huis wel gedaan zouden kunnen worden en die, écht waar, toch best heel leuk zijn.

1. Deuren en kozijnen verven. Een opknapbeurt voor de deuren is altijd een goed idee. Vergeet dan niet de kozijnen mee te nemen. Het beste is om de deuren los te halen en buiten neer te leggen voordat je aan de slag gaat. Geef je deuren (en kozijnen) een goede schuurbeurt en haal daarna de deur af met amoniak. Hierna kun je beginnen met verven.

2. Schilderen op canvas. De één is creatiever dan de ander. Toch is het schilderen van canvasdoeken vaak geen hogere wiskunde. Doe wat inspiratie op via Pinterest en ga aan de slag.

  

 

Bron: Pinterest

3. Meubels oppimpen. Wil jij jouw huis een nieuwe sfeer meegeven? Pimp dan je oude meubels op. Met een likje verf kun je stoelen, tafels, bijzettafels en nog vele andere meubels een nieuwe look meegeven.

 

 

Bron: Pinterest

4. Creatief met pallets. Je kunt werkelijk waar van alles maken met pallets. Van tuinsets tot kastjes en van kapstokken tot schommels. Daarnaast kost het ook nog eens niet veel geld. Let's do this!

  

 

Bron: Pinterest

- Gaan jullie deze vakantie klussen? Of doen jullie het rustig aan? -