De beauty essentials voor tijdens de warme dagen

03-06-2018 - De ene dag is het koud en nat, de ander weer snikheet. Vorige week heb je de beauty essentials kunnen zien voor de regenachtige dagen en vandaag vind je dé essentials voor de hete dagen.
De beauty essentials voor tijdens de warme dagen

Dr. van der Hoog oogcrème €17,33
Dat je in de winter meer last hebt van wallen en donkere kringen onder de ogen, dat mag. In het voorjaar is dat daarentegen heel vervelend. Voorkom dit probleem dat ook met een goede oogcrème, zoals deze van Dr. van den Hoog.

Dr. Van der Hoog dagcrème SPF15 €23,45
Naast stralende ogen, is een stralend gezicht ook erg belangrijk. Neem daarom een goed verzorgende dagcrème met SPF, zodat je ook nog eens beschermd bent tegen de zon.

NYX Buttergloss – Éclair €6,25
Lipgloss doet het in de zomer vaak beter dan matte lipstick. Het valt meer op en het geeft een zomers, fris effect. Een vrolijk kleurtje als deze roze tint is dan ook één van de favorieten van Carlounge.

MAC Extra Dimension Blush – Sweet for my Sweet €25,50
Naast een lief roze kleur op de lippen, kan dit natuurlijk ook worden aangebracht op de appeltjes van de wangen.

Guerlin Météorites Base €67,22
Dit product is voor de rijke onder ons. Of degene die meer geld over hebben voor beauty producten dan de meesten. Deze primer is wel écht zijn hoge prijskaartje waard. Niet alleen zit de verpakking er romantisch en luxe uit, het maakt de huid ook voller en creëert een stralend en egaal effect.

Douglas New Baked Marbellized Powder €16,99
Een mooie, glowy bronzer mag natuurlijk niet ontbreken.

Collistar Aftersun Rebalancing Cream Shampoo €13,25
Niet alleen je huid heeft goede verzorging nodig in het voorjaar, ook je haar. Gebruik daarom een goede shampoo en conditioner. Deze shampoo van Collistar is een echte aanrader voor dagelijks gebruik na het strand of zwembad. Het verwijdert alle sporen zeezout, chloor en zonneproducten en reinigt ook de hoofdhuid zorgvuldig.

JJDK Make-up tas €34,95
Alle beauty essentials moeten natuurlijk in stijl worden meegenomen!

NYX Total Control Drop €16,84
Voor de warme dagen is het dragen van foundation niet voor iedereen nodig. Met deze 'foundation drops' van NYX kun je gemakkelijk de dekking van de foundation opbouwen en is dus geschikt voor degene die in de zomer minder dekking willen, of juist meer.

- Wat is jouw favoriete beauty product voor de warme dagen? -