Carlounge tip #3 – Organizers

19-10-2017 - Van make-up tot flesjes water en van schoenen tot eten voor onderweg, wij vrouwen verzamelen nou eenmaal veel spullen in de auto. Hierdoor lijkt onze wagen vaak één grote troep. De perfecte oplossing hiervoor is het gebruik van organizers.

Je hebt ze in allerlei vormen en maten. In verschillende kleuren en groottes. Altijd handig om deze organizers in je auto te hebben. In dit artikel vind je de verschillende opruimmogelijkheden voor al jouw spullen!

1. De box
De box is handig voor de grotere items in de auto die je weg wilt werken. De brede en diepe vakken geven je de mogelijkheid om schoenen, kleedjes, handdoeken, schoonmaakspullen, kleding en nog veel meer weg te stoppen, zodat deze spullen niet door de hele auto verspreid liggen. In de variant hieronder zit in het midden van de box zelfs een 'cool element' die dranken en eten langer gekoeld houdt. Deze box kun je kopen via deze link.

Carlounge tip #3 – Organizers

2. Zonneklep
Kleingeld, (spaar)pasjes, CD's, opladers en usb-sticks, deze kleine spullen moeten ook opgeborgen worden. Met deze organizer, in de zonneklep van je auto, kun je dit allemaal kwijt. Er blijft zelfs plek over om er een leuke foto in te stoppen! Tip: Maak deze organizer vast aan de zonneklep van de passagierskant, zodat je altijd je binnenspiegel van de bestuurderskant kunt gebruiken voor het checken van je haar of make-up. Deze roze organizer kun je bestellen via deze link.

Carlounge tip #3 – Organizers

3. Stoel organizer
Mooi roze is niet lelijk. Net zoals deze organizer (overigens ook verkrijgbaar in andere kleuren). Makkelijk te bevestigen aan de achterkant van de bestuurders- of passagiersstoel, is dit een organizer die handig is voor gezinnen, maar ook voor dames met veel spullen. Met de verschillende vakken kun je redelijk wat 'zooi' kwijt en opbergen, zoals tijdschriften, make-up, handcrème, pennen en een Ipad. Ook zit er in het midden van de organizer een plek waar je tissues in kunt stoppen. Ideaal toch? Je kunt deze stoel organizers bestellen via deze link.

Carlounge tip #3 – Organizers

- Hoe houden jullie de spullen in de auto geordend? -