December Wishlist bij Etsy – Ook leuk om te geven!

07-11-2017 - Eén van onze favoriete webshops, Etsy. Waarom? Omdat ze naast unieke en aparte items verkopen, ook rekening houden met de herkomst van de producten. Ecologisch, eerlijk en verantwoord geproduceerde handel is waar Etsy voor staat. Daarnaast is dit absoluut niet af te leiden in de prijskaartjes. Neem gauw een kijkje welke items Carlounge absoluut op haar wishlist heeft staan met de links naar waar jij de producten kunt bestellen.
December Wishlist bij Etsy – Ook leuk om te geven!

ÉÉN: Gebreide deken wol – wit (€59,95). Dit is toch liefde op het eerste gezicht? Een dik, gebreid, wollen deken om de bank mee te versieren of over het voeteneind van het bed. Ondanks dat je hier hoogstwaarschijnlijk statisch haar aan overhoudt en je regelmatig overtollige pluisjes moet verwijderen, is dit een winter item die iedereen in zijn/haar huis zou moeten hebben.

TWEE: Het bekende “Tittie-shirt” (€9,47). We hebben hem vast wel voor bij zien komen; het tittie-shirt. Leuk hebbedingetje voor op een strakke skinny, kokerrok of met een leren jack eroverheen.

DRIE: Gouden oorbellen (€21,38). Ringetjes in je oren is weer helemaal hip. Hoe meer, hoe beter. Met deze prachtige, gedetailleerde ringen steel jij de show!

VIER: Wereldkaart Hout – (€119,-). Mis jij ook wat kunst aan de muur? Maar weet je niet wat? Wij helpen je een handje! Want wat ziet dit er leuk uit. Met deze eye-catcher steel jij de show!

VIJF: Telefoonhoesje met initialen (€7,09). We zijn verliefd op álles met de marble print, al helemaal voor een leuke prijs. Voor maar €7,06 heb jij één van deze verschillende prints met jouw initialen erop.

ZES: Gepersonaliseerde Tag voor honden (€10,69). Zoals hiervoor al gezegd, marble is geweldig. Ook jouw hond verdient het om de nodige, hippe accessoires te dragen!

ZEVEN: Planner Giftbox (€27,00). Zowel om te geven, als om te krijgen een leuk cadeau. Een giftbox voor de creatievelingen onder ons. Perfect als cadeau voor de ondernemers en werknemers die een goede planning wel kunnen gebruiken. Naast een planner van A5 formaat zit er ook een bladwijzer in, een motivatiekaart en een stickerset.

ACHT: Pashouders verschillende kleuren (€10,69). Goud, brons of roze, het maakt niet uit welke kleur je kiest, met deze pashouders heb je nooit meer last van losse bankpassen en overige kaarten in je jaszak of tas. Ideaal!

NEGEN: Gepersonaliseerde portemonnee (€20,48). Voor je vent, voor je vader, broertje of beste vriend, deze portemonnee is fantastisch. Strak, leer en voor iets meer dan €20,- heb je er al eentje gepersonaliseerd. Leuk om cadeau te doen met de kerstdagen, maar zelf houden is natuurlijk ook een optie.

- Zijn jullie ook fan van de webshop van Etsy? -