10 redenen waarom autorijden met je partner leuker is dan alleen

17-11-2017 - Ongegeneerd kletsen, samen boos worden op die zondagsrijders om jullie heen, er zijn talloze redenen waarom samen autorijden veel leuker is dan alleen achter het stuur zitten. Je leest ze hier!

Herinneringen ophalen
Je hebt tijd om het eens te hebben over alle mooie herinneringen samen. De vakanties van vroeger, jullie eerste date, die romantische avond bij zonsondergang... Jullie hebben een geschiedenis samen! In de auto is dit het perfecte moment om deze bijzondere momenten nog eens te kunnen herbeleven.

Rijden met een arm op je bovenbeen is gewoon een stuk fijner dan zonder.
Affectie en geborgenheid is fijn en kan niet vaak en lang genoeg. Of je nu op de bank ligt samen, of samen in de auto zit, alles is leuker wanneer je elkaars hand kunt vasthouden.

Toekomst plannen opbouwen
Die reis die jullie nog willen maken samen, het aantal kinderen dat jullie nog willen krijgen, hoe jullie trouwdag eruit moet komen te zien, je kunt het zo gek niet bedenken. Tijdens de autorit is er tijd zat om het eens te hebben over alle mooie toekomstplannen!

Tijd voor serieuze gesprekken wat er anders niet van komt
Hij kan niet weglopen, jij ook niet. Oftewel, het perfecte moment om elkaar eens te confronteren met hetgeen waar je het al zo lang over wilt hebben.

Ook even niets tegen elkaar zeggen in de auto is oké
Wanneer je met collega's of vrienden in de auto zit, is het vallen van stiltes vaak ongemakkelijk. Bij je partner is dit niet het geval en kun je ook eens helemaal stil zijn. Gewoon bij elkaar zijn, is al voldoende.

10 redenen waarom autorijden met je partner leuker is dan alleen

Verdwalen is niet erg, het is zelfs romantisch
Zo kom je nog eens op plekken die je ander nooit zult zien. Daarnaast ben je toch samen, dus kan jullie niets overkomen, toch? Over een aantal jaar wordt er nog eens terug gekeken op dit moment: “Schat, weet je nog? Die keer dat we samen de weg kwijt waren?”.

Je beter ruzie kunt hebben om het vergeten van het nemen van de afslag, dan wat anders
Tja, ruzies horen er nou eenmaal bij. Irritaties en discussies rondom elkaars rijgedrag ook. Maar bekijk het vanuit het positieve, zo leer je elkaar alleen nog maar beter kennen.

Je kan elkaar onbeperkt laten weten hoe veel je van elkaar houdt
In onze drukke levens schiet het er wel eens bij in om elkaar te vertellen hoe zielsveel je nou écht van elkaar houdt. Een rit in de auto biedt de tijd en ruimte om dit eens goed te maken.

Je kan samen ongegeneerd meebléren met de muziek
Jouw vriend of vriendin vind het niet erg wanneer je weer eens meezingt met de radio. Daarentegen is dit een mooi moment om jullie samenzang eens goed te oefenen. Hoe harder, hoe beter!

De rit kan nog zo lang duren, je bent toch samen
Of het de autorit naar de plaatselijke supermarkt is, of dat je onderweg bent naar Parijs voor een weekend, de tijd gaat altijd sneller met je partner naast je.