How-to: Cadeaus inpakken als een pro

16-11-2017 - Er wacht ons weer veel inpakwerk de aankomende maanden. Toch is dit voor veel mensen een lastige klus. De één heeft er de handigheid in, de ander laat het liefst alles door anderen inpakken, of gewoon in de winkel. Toch zijn er een aantal handige tips die het inpakken én veel leuker maken, maar vooral ook een stuk makkelijker.

Allereerst is het belangrijk om veel in huis te halen. Van lintjes tot stickers en van verschillend pakpapier tot handige cadeautasjes. Probeer zo veel mogelijk alles in dezelfde tinten en kleuren te houden, zodat alle cadeaus bij elkaar passen. Als je ervoor kiest om minder opvallend papier te gebruiken en de focus met op de versiering ervan te leggen, is het een goede keus om voor bruin papier te kiezen. Hier past alles bij en het is ook het makkelijkste papier om mee te werken.

How-to: Cadeaus inpakken als een pro

Vergeet geen transfer inpakpapier! Met dit papier kun je elk cadeau en elk inpakpapier er leuker uit laten zien.

How-to: Cadeaus inpakken als een pro

Labels zijn niet alleen handig zodat je weet voor wie welk cadeau is, maar het maakt de cadeaus ook nét wat gezelliger om te zien. Ook met touw kun je veel kanten op. Zo kun je hiermee de labels vastmaken of het cadeau een vintage uitstraling geven. Wees creatief!

How-to: Cadeaus inpakken als een pro How-to: Cadeaus inpakken als een pro

Bron: Pinterest

Voor degene die het inpakken toch niet zien zitten, kun je er ook altijd voor kiezen om wat cadeautasjes aan te schaffen. Rond kerst heeft de Action altijd een ruim aanbod aan tasjes en dat voor een héle aantrekkelijke prijs. Ook bij de Blokker en Hema hebben ze keuze zat! Zie hier een aantal van onze favoriete inpakartikelen:

ÉÉN: Zilveren Cadeautasjes (€1,50)

TWEE: Gouden Kartonnen Doos (€4,-)

DRIE: Labels 12 stuks (€1,50)

VIER: Cadeautas Goud (€1,50)

VIJF: Cadeautasjes x 6 (€2,-)

ZES: Cadeautasjes x 6 Zwart (€2,-)

ZEVEN: Cadeautas Schoolkrijt (€1,25)

ACHT: Cadeaulint (€2,50)

NEGEN: Bruin inpakpapier (€1,50)

  • Tags:
  •