Carlounge tip #6 - Weg met al die pasjes en spaarkaarten

Carlounge tip #6 - Weg met al die pasjes en spaarkaarten

26-11-2017 - Onze portemonnee puilt ervan uit... Spaarkaart voor de supermarkt, klantenkaart van de plaatselijke dierenwinkel, de voordeelkaart van de Kruidvat. Het probleem met al deze pasjes is dat je ze gewoon niet altijd bij je kunt hebben. Het zijn er te veel en degene die je op dat moment nodig hebt, ben je toevallig thuis vergeten. Carlounge heeft de perfecte oplossing voor dit probleem.

De oplossing is de applicatie Stocard. In deze app kun je alle spaarkaarten, voordeelkaarten, klantenkaarten, enzovoorts opslaan aan de hand van de scancode op de kaart. Deze scan je, je maakt foto's van de spaarkaart en vervolgens heb je, heel handig, alle kaarten in één applicatie staan. Nooit meer op zoek naar al die pasjes! Je kunt in de desbetreffende winkel gewoon de app openen, de kaartcode laten scannen, en de verdiende punten en kortingen worden automatisch bijgewerkt.

Mocht je meer punten willen sparen op jouw kaart, kun je de voordeelkaart ook via de applicatie delen met vrienden en familie. Zo sparen ook zij punten aan de hand van jouw spaarkaart. Ook kun je met Stocard de winkels van jouw spaarkaart in de buurt opzoeken en notities invoeren als dat nodig is.

Ideaal, toch?

Carlounge tip #6 - Weg met al die pasjes en spaarkaarten Carlounge tip #6 - Weg met al die pasjes en spaarkaarten