Hoe mannen en vrouwen auto's kopen

Hoe mannen en vrouwen auto's kopen

12-10-2015 - Het is voor een ieder wel duidelijk dat er een groot verschil zit tussen mannen en vrouwen. Al helemaal bij het kopen van een nieuwe auto.

Waar een man meteen de showroom in rent naar die ene auto met die spectaculaire velgen, zal een vrouw eerst even rustig rond kijken. Wanneer de, volgens de man, vervelende verkoper aan komt lopen zal een man eerst vragen of "de klep even open mag." Een vrouw daarintegen zal de verkoper eerst eens even aanhoren en daarna een oordeel vellen. 

We gaan verder, vervolgens gaat de man het hebben over de sowieso al te hoge verkoopprijs, want daar klopt natuurlijk niks van (dat heeft hij immers op internet gezien). Oja, en laten we ook maar meteen even gaan proefrijden! Goed, de proefrit is voorbij, maar is deze auto wel groter, mooier, duurder, spectaculairder dan de auto van de buurman?

Ondertussen is de vrouw in een goed gesprek geraakt met de verkoper en vraagt hem of de auto wel zuinig is, zodat zij niet elke week bij het tankstation staat. Ook is ze inmiddels op de hoogte van de veiligheid, ruimte en alle beschikbare kleuren van de auto. Tsja, wat nou de beste manier is om aan een andere auto te komen, dat laten we dan maar lekker in het midden hè dames ;)