7 auto accessoires waar je niets aan hebt maar wel wilt hebben

05-01-2018 - Of je nu een nieuwe auto rijdt, of een wat oudere, je kunt jouw auto zo maken zoals jij wilt. Met de juiste accessoires maak jij de blits! Check hier 10 auto gadgets die zó leuk zijn dat jij ze wilt hebben.

1. Het oppimpen van het interieur begint bij de kleine details. Neem bijvoorbeeld deze toffe decoratie strips (€2,54) waarmee je jouw auto zo kunt stylen zoals jij dat graag ziet. Met keuze uit de kleuren blauw, roze/paars, rood, zilver en goud zit er altijd een kleur bij die past bij de lak van de auto.

 

2. Tijd voor de banden van de auto. Ook deze mogen een extra, opvallend detail hebben, vinden we niet? Deze gekleurde strips (€4,22) kun je om de velgen doen en geven een tof effect tijdens het rijden. Je hebt keuze in rood, groen en paars.

 

3. Dit metalen, retro bord zorgt dat jouw auto de perfecte vintage look krijgt. Voor maar €19,- koop je deze, of één van de andere metalen borden op www.theretrofamily.nl.

 

4. Dit is voor de dames onder ons. Lekker kitsch en met veel bling. Deze hangers zijn bedoeld voor aan de binnenspiegel en kun je kopen al vanaf €10,97 per stuk.

 

5. Een plaid in je auto is geweldig! Niet alleen houd je op deze manier viezigheid tegen op je banken, je kunt de saaie autostoelen er ook mee oppimpen. Win-win-situatie als je het ons vraagt. Neem bijvoorbeeld deze warme plaid van de Hema (130 x 150 cm).

 

 

6. Je hebt nu een plaid in je auto, maar dan kan een sierkussen natuurlijk ook niet missen... Kies bijvoorbeeld voor dit grijs/zilveren kussen met metallic detail (€9,-)

 

7. Niet genoeg plek voor al je spulletjes in de auto? Dan is dit bakje voor op je dashboard de perfecte keuze. Hierin kun je jouw belangrijkste items kwijt en kom je er makkelijk en snel bij.

  • Tags:
  •