Vlot met je Fiat 500

Vlot met je Fiat 500

28-09-2015 - De Fiat 500 is bij iedere vrouw wel bekend. Wist je ook dat er, voor de vrouwen onder ons die een wat vlottere auto willen, nu een nieuwe Fiat Abarth op de markt is?

Voor het officiële: de Abarth 595 Yamaha Factory Racing Edition. Klinkt heel spannend allemaal en dat is ie ook. Overigens heeft dit autootje zo'n lange naam, omdat Fiat partner is van het MotoGP-fabrieksteam van Yamaha. Leuk weetje toch?

Maar wat er nou zo spannend is aan deze auto is het volgende: de pk's zijn opgeschroefd van 140 naar 160 pk, er zitten speciale schokdempers en veren op, er zit een sportuitlaat onder, hij heeft privacy glas en niet onbelangrijk: 17-inch velgen, die ook nog eens van lichtmetaal zijn en waarin rode remklauwen schitteren... 

En dames van binnen is deze Abarth ook snel, want met leren stoelen, aluminium pedalen en een super stoer stuurtje kunnen we voor de dag komen. Mocht deze Abarth nou nog niet snel genoeg voor je zijn, Fiat heeft naast de lange naam Abarth, ook een Abarth 695 Biposto gemaakt met maar liefst 190 paardjes onder je rechtervoet. Gas erop!