Het alternatief voor appen achter het stuur

Het alternatief voor appen achter het stuur

16-01-2018 - Nog altijd zijn er véél te veel mensen die zich schuldig maken aan het stiekem checken van de telefoon tijdens het rijden. Wees maar eerlijk, jij bent er daar ook één van! Vanaf de zomer in 2018 gebeurd dit jou niet meer. Wij hebben namelijk dé oplossing.

Maak kennis met Chris. Chris is een apparaatje die je, net als je TomTom, kunt bevestigen aan je autoruit. Deze gadget verbind je makkelijk en snel met je smartphone en krijgt alle meldingen van je telefoon binnen. Maar wat is er dan zo anders aan Chris ten opzichte van je telefoon? Chris bedien je met je stem en met bewegingen. Zo kan je Chris vragen om het appje voor te laten lezen en kan je deze zelfs beantwoorden door de tekst luid en duidelijk in te spreken. Ook kan je met handgebaren door de contactenlijst 'swipen'. Handig, toch?

Je kan Chris koppelen aan Android en iOS smartphones in elke auto, ongeacht het model. Helaas is Chris nog niet verkrijgbaar, maar kan je al wel kiezen om het apparaat alvast pre order te bestellen. De kosten voor Chris bedraagt €199,-. We weten het, het is niet goedkoop. Maar als je het vergelijkt met een boete voor het telefoneren achter het stuur, ben je alsnog véél goedkoper uit.

Wil jij Chris ook graag hebben? Bestel dan jouw pre order via deze link.

Het alternatief voor appen achter het stuur

– Ben jij net zo benieuwd naar Chris als dat wij zijn? –