Trend: accessoires 2018

18-01-2018 - Het kan ons dames niet te opvallend en te veel; accessoires. Het liefst combineren we onze ringen met horloge en schoenen met onze sjaal. Maar wat zijn nou de trends van 2018? Je leest het hier.

Boots – Leer, lak, met gespen, het maakt allemaal niet uit. Met een paar stoere boots in je kast kun je alle outfits net wat stoerder maken. Je ziet ze dan ook in elke winkel en webshop. Maar dit zijn de 3 tofste boots voor jou.

 

 

Vintage pet – Deze oldschool petten zijn weer helemaal hip! Het moet je wel staan, maar als dit het geval is, hoor jij er helemaal bij. 

 

 

De Smart Watch – Je ziet ze steeds vaker, de Smart Watch. Een handig apparaat waarmee je foto's kunt maken, muziek kunt afspelen, bellen, enzovoorts. Daarnaast is het voor de fitte dames onder ons ook een handige gadget om calorieën te tellen, stappen te tellen, slaap te monitoren en ga zo maar door. Kies bijvoorbeeld voor deze (betaalbare) Smart Watch van Yamay (39,95).

 

 

Hoofdbanden – Deze trend is echt bedoeld voor de winter, maar aangezien we daar nog middenin zitten is dit een trend om niet te vergeten! De hoofdbanden zijn weer helemaal hip. Dus vergeet de mutsen, maar kies voor bijvoorbeeld één van deze drie trendy items:

 

 

Véél ringen – niet één, niet twee, maar het liefst een ring om elke vinger. Ze mogen zo groot en opvallend mogelijk, want de ringen zijn helemaal hip!

 

 

Hangers – Yes! We houden van deze trend. Hangende, lange kettingen die je outfit net wat interessanter maken. Je kunt kiezen om het subtiel te houden, of te gaan voor een opvallende body chain, het is aan jou!

 

– Wat is jouw favoriete trend? –

  • Tags:
  •