Valentijnscadeaus voor hem en haar

Valentijnscadeaus voor hem en haar

02-02-2018 - Valentijnsdag komt eraan en dat betekent dat je weer wat leuks moet gaan uitzoeken voor je partner. Heb jij geen idee wat je jouw liefde moet geven? Doe dan hier wat inspiratie op.

Ook voor degene die dit jaar geen Valentijn hebben, niet getreurd. Valentijnsdag kan je ook vieren met je beste vriendin, moeder of wie dan ook! Daarom hebben we cadeaus voor zowel de mannen, als de vrouwen op een rijtje gezet. Aan jou de keus welk cadeau het best past bij degene die jij in het zonnetje wilt zetten.

Belangrijk met Valentijnsdag is dat de cadeaus die je geeft een persoonlijke betekenis hebben. Natuurlijk kan je kiezen voor het favoriete luchtje van je vriend, maar dit kan je ook op andere momenten aan hem geven. Een speciale boodschap of betekenis meegeven met je cadeau is veel leuker, toch?

Voor hem
Waarschijnlijk herkent iedereen de man die 'alles al heeft'. Want wanneer kerels een nieuw iPhone hoesje nodig hebben, kopen ze er één. Ook wanneer ze een nieuwe broek moeten hebben, hebben ze er al één aangeschaft nog voordat je überhaupt wist dat hij een nieuwe broek nodig had. Heel fijn mannen... Hierdoor wordt de zoektocht voor ons vrouwen vrijwel onmogelijk gemaakt. Tot nu! Want met één van de volgende cadeaus weet je jouw vent toch nog te verrassen deze Valentijnsdag.

Lederen Iphone hoes met eigen initialen (€40,-)

 

Sweaters voor man en vrouw met gepersonaliseerde tekst en letters (€22,20)

 

Gepersonaliseerde, lederen sleutelhanger met tekst naar jouw keuze (€9,50)

 

Armbandjes unisex met Romeinse cijfers (€10,-)

 

Notebook en potlood gepersonaliseerd (€7,17)

 

Voor haar
Hoe je het ook wendt of keert, mannen zijn nou eenmaal minder romantisch aangelegd dan de vrouwen. Daarom is het inspireren van de man rondom Valentijnsdag altijd een goed idee. Nou mannen, geen zorgen! Met één van de volgende cadeaus weet jij zeker dat je goed zit en dat je jouw vriendin zielsgelukkig zult maken.

Marmeren smartphone hoes met gepersonaliseerde tekst (€10,96)

 

Goud, zilver of rosé gouden pendant ketting met mogelijkheid tot eigen tekst, maximaal 9 letters/cijfers (€8,01)

 

Gepersonaliseerde bangle armband in de kleuren goud, zilver of rosé goud (€13,50)

 

Valentijnsdagkaart met optie om eigen tekst toe te voegen in de kaart (€2,33)

 

Liefdesknoop ring in 10K rosé goud, geel goud of wit goud (€46,35)

 

- Waarmee ga jij jouw Valentijn verrassen dit jaar? - 

  • Tags:
  •