Wat te doen met Valentijnsdag?

05-02-2018 - Eerder hebben we het al gehad over wat je aan gaat trekken met Valentijnsdag , hoe je jouw make-up kunt doen met speciale gelegenheden en met welke cadeaus je jouw liefde kunt verrassen. Vandaag is het tijd om een date te organiseren! Of het nou thuis zal zijn of buiten de deur, doe hier jouw Valentijnsdag inspiratie op.

Thuis – Je kunt ervoor kiezen om het thuis romantisch-den-top te maken voor jouw liefde. Het is en blijft ten slotte de dag van de romantiek. Maar hoe pak je dit aan? Hieronder vind je een aantal tips hoe je jouw stulpje kunt omtoveren tot een liefdesparadijs.

Versieren, versieren en nog eens versieren. Ga naar de plaatselijke Action of Xenos waar je talloze spulletjes hebben om jouw huis romantisch te maken. Koop bijvoorbeeld (veel) kaarsjes, rozenblaadjes, hartjes kussens en ga zo maar door.

Koop een Valentijnskaart en omschrijf hierin niet alleen waarom je zo veel van je partner houdt, maar ook wat hem/haar te wachten staat vandaag. Ga romantisch in bad samen, kies een spannende film uit, kook zijn/haar lievelingseten, ga bordspelletjes doen met elkaar (kan ook zonder kleding) of organiseer een 'we-blijven-de-hele-dag-in-bed-dag'. Niets is te gek, als je het maar op een creatieve manier aanpakt.

Liefde gaat door de maag. Als partners zijnde weet je van elkaar wat je het állerliefst eet. Combineer dit met liefde en de avond begint al perfect. Sloof jezelf eens uit in de keuken en kies voor een driegangenmenu. Bereid het tot in de puntjes voor, tot een bijpassend wijntje per gerecht aan toe.

Wat te doen met Valentijnsdag?

Op date – Het is natuurlijk ook leuk om samen weg te gaan van huis en iets te gaan doen wat je niet meer zal vergeten. Aangezien Valentijnsdag dit jaar op een woensdag valt en de meeste mensen gewoon moeten werken, hebben we wat avond activiteiten en date opgezocht voor jullie.

Een avondje naar de wellness is niet alleen heerlijk omdat je kunt relaxen, het is ook spannend om samen in de jacuzzi te zitten of de sauna in te duiken. Romantiek den top! Smeer elkaar lekker in met de zalfjes en oliën die je kunt vinden, kies voor een heerlijke massage en stap daarna samen onder de warme douche. Wij garanderen je dat je een perfecte Valentijnsdag zult hebben!

Wanneer je verliefd bent, vind je alles leuk om te doen, zolang het maar samen is. Kies daarom voor een romantische avondwandeling door het park of op het strand. Lichtjes, sterren, het geluid van het water, romantisch it is!

Het is nog altijd winter, dus daar moeten we deze Valentijnsdag dan maar gebruik van maken. Ga schaatsen! Haal je sjaal, muts en handschoenen uit de kast en ga samen de schaatsbaan op. Ben je nog geen kei in schaatsen? Dan weet jouw partner je vast en zeker te helpen.

Een nachtje ergens anders slapen doet relaties goed. Een ander bed, een ander ontbijt, een ander ritme. Vraag van te voren aan het hotel om een fles witte wijn klaar te zetten in de hotelkamer of om het bad vol te laten lopen, zodat het 'suprise-effect' ook nog eens aanwezig is. Succes gegarandeerd!


– Fijne Valentijnsdag! –

Wat te doen met Valentijnsdag?
  • Tags:
  •