Schade aan je auto? Vergelijk hier de béste prijs en schadeherstelbedrijf voor jou!

18-06-2018 - Autoschade is één groot vraagteken. Je hebt geen idee hoe veel tijd erin zit, wat de kosten zijn, hoe lang het duurt en waar je de beste service krijgt. Bij Fixico kun je nu makkelijk en snel jouw schadeherstel indienen en vergelijken met de beste schadeherstelbedrijven. Jij kiest uiteindelijk degene die het beste bij jou past!

Hoe werkt het?

  1. Je upload jouw schade aan de hand van drie duidelijke foto's. Fixico stuurt jouw aanvraag door naar meerdere schadeherstelbedrijven in de buurt.
  2. Je ontvangt binnen 24 uur verschillende offertes van het schadeherstelbedrijf bij jou in de buurt. In de offerte vind je bijvoorbeeld de prijs voor de reparatie en de werkomschrijving die jij nodig hebt.
  3. Jij vergelijkt de offertes en kiest degene uit die voldoet aan jouw eisen. Alle schadeherstelbedrijven zijn door de gebruikers beoordeeld op kwaliteit en service, waardoor jij een goede keuze kunt maken.
  4. Je maakt een afspraak met het door jou gekozen schadeherstelbedrijf.

Een groot voordeel van je schade laten herstellen door Fixico is dat er minimaal 4 jaar garantie zit op de uitgevoerde reparatie. Alle aangesloten schadeherstellers zijn erkend en alleen met de beste wordt samengewerkt. Zo kan Fixico te allen tijden de kwaliteit garanderen en waarborgen.

Oftewel, met de schadevergelijkhulp van Fixico kom je nooit voor onverwachte kosten te staan! Schade krijgen is al vervelend genoeg!

Klik op de bovenstaande afbeelding om jouw autoschade te vergelijken!

  • Tags:
  •