Nagellak trend 2018

21-02-2018 - Welke nagels zijn helemaal hip dit jaar? Carlounge heeft het antwoord voor je! Na het zien van alle nieuwe trends voor het aankomende jaar op sociale media kanalen en op de catwalk hebben we hier de 4 opvallende nagellak trends van 2018.

Minimalistisch 

Als je een beetje creatief bent en geduld hebt, is deze trend absoluut wat voor jou! Of het nou kleine, minimalistische tekens zijn of dat je alleen gebruikt maakt van een dunne lijn op je nagels, minimalisme is helemaal terug. En geloof ons, zo moeilijk is het helemaal niet!

 

Metallic en chrome

We hoeven nog geen afscheid te nemen van de december trend van 2017, namelijk de metallic en chrome nagels. Gelukkig heeft nu bijna elk beautymerk een aantal item in deze trend toegevoegd aan de collectie, waardoor we zeker weten een tof kleurtje kunnen dragen.

De favorieten van Carlounge zijn:

Nagellak trend 2018

1. Deborah Milano Nagellak Shine Tech 86 – €11,93

2. Barry M Nagellak Liquid Chrome # 1 Bright Lights – €9,99

3. CND Creative Play - Shamrock on you #66 - Nagellak – €9,95

 

Glitter op alleen de ringvinger

Ook dit zie je veel voorbij komen. Een nude, basis kleur op alle nagels, behalve op de ringvinger. Hier gebruiken ze een glitterkleur, vaak in dezelfde tint. Een leuk, speels effect wat ook nog eens lekker opvalt!

 

1. Loreal Paris Color Riche Le Vernis Nagellak 843 – €5,67

 

2. Rimmel London Glitter High Coverage - 1 Diamond Dust – €6,99


 

- Wat is jouw favoriete trend? - 

  • Tags:
  •