Carlounge's top-5 auto's voor de zakenvrouw/man

18-02-2018 - Wat is volgens Carlounge de top-5 aan auto's voor de zakenvrouw of man? Welke auto's voldoen aan de representatieve eisen? Waar kan jij zeker weten mee aankomen bij je afspraak? Je leest het hier.

5. Ford Fiësta (private lease vanaf €249 p/mnd.)

Veiligheid en zekerheid staan op nummer één bij Ford. Ook de Ford Fiësta voldoet aan deze kerneigenschappen. Een slimme auto die jou het rijden prettiger maakt. Dit doet ze onder andere met het Auto-Stop-Systeem, die brandstof bespaart wanneer je voor een stoplicht staat. Op zoek naar een intelligente auto die de zekerheid biedt jou veilig van A naar B te brengen? Dan ben je met de Ford Fiësta aan het goede adres.

 

4. Renault Megane (private lease vanaf €389 p/mnd)
De nieuwe Mégane herken je al van ver. Sportief, luxueus, levendig en krachtdadig. Toch is deze ruime Mégane meer dan een middenklasser. Hij heeft de waardigheid en het comfort van een veel grotere auto.

 

3. Toyota Avensis (private lease vanaf €499 p/mnd.)
Of hij nou voor een zakelijke rit is bedoeld, of voor een uitje met het hele gezin, deze nieuwe Toyota is voor ieder moment een slimme keuze. De Avensis voelt ruim aan met voldoende hoofd- en beenruimte voor alle passagiers. Met de achteruitkijkcamera, regensensor, Bluetooth, USB-aansluiting, climate control, cruise control en de Smart Entry optie heeft de Toyota Avensis álles wat een auto moet hebben!

 

2. Mercedes CLA 180 (private lease vanaf €499 p/mnd.)
Al tientallen jaren staat Mercedes-Benz voor chique, comfortabele auto's die een geweldige beleving met zich mee brengen. En dat komen ze na! Met de vernieuwde CLA doet Mercedes wederom hoofden draaien. De CLA Coupé is de ultieme ervaring van luxe cruisen en sportief rijgedrag.

 

1. BMW 1-serie
Elke BMW heeft een perfecte balans tussen comfort, sportiviteit en luxe. Zo ook de nieuwe 1-serie. Daarom biedt Carlounge Leasen deze auto aan in haar aanbod. Omdat de BMW 1-serie dient als luxe auto, laat Carlounge deze modellen alleen het terrein verlaten in een standaard luxe variant. Zo bezit je met de 1-serie onder andere een radio/cd-speler, lederen stuurwiel, aux- en USB-aansluiting, cruise control en ga zo maar door. Alles wat de onafhankelijke, ambitieuze mens nodig heeft!

Wil je meer informatie over de BMW 1-serie? De absolute favoriet van Carlounge als het gaat om de zakelijke markt? Check dan hier de uitgebreide review:

  • Tags:
  •