Carlounge's top-5 gezinsauto's

25-02-2018 - Ben jij een echte familie man of vrouw? Hecht jij veel waarde aan een ruime, veilige auto? Kijk dan snel naar Carlounge's top-5 gezinsauto. Wie weet vind jij hier de perfecte match.

5. Kia Stonic (private lease vanaf €329 p/mnd.)
Wil jij net als alle Kia rijders genieten van elk moment? Neem dan eens een kijkje voor de Kia Stonic. Dit model geef je energie en nieuwe avonturen, zoals geen andere crossover kan. De opvallende, strakke en krachtige uiterlijk presteert ook nog eens verrassend fijn. Dag in, dag uit.

 

 

4. Volkswagen T-Roc (private lease vanaf €429 p/mnd.)
Wederom weer een goede zet van Volkswagen. De nieuwe T-Roc is opvallend, groots, stoer én eigenwijs op de manier zoals alleen Volkswagen dat kan. Met talloze personalisatie mogelijkheden en slimme innovaties (Bluetooth, parkeersensoren en Cruise Control) weet je dat ook dit model jouw veilig van A naar B zal brengen. Met voldoende ruimte, zowel voor- als achterin en een grote laadruimte in de kofferbak is deze wagen geschikt voor alle ritten!

 

 

3. Opel Crossland X (private lease vanaf €349 p/mnd.)
Of je haar nou wilt gebruiken voor het werk, voor ontspanning, een dag weg met het gezin of een rit naar de bouwmarkt, de Opel Crossland X maakt het leven een stuk gemakkelijker. Dankzij haar vele functionaliteiten, technologische snufjes en souplesse maakt dat deze SUV uniek. Wil jij meer weten over de Crossland X? Kijk dan snel naar de review van Carlounge:

 

2. Renault Captur (private lease vanaf €299 p/mnd.)
Renault heeft de Captur in een nieuw jasje gestopt! En jeetje, wat ziet 'ie er goed uit. Deze compacte crossover combineert praktische elementen met ruimte en dat hebben ze slim gedaan. Ideaal voor degene die voldoende ruimte nodig hebben voor het gezin, huisdieren, reisjes of boodschappen. En dat al vanaf €299,-. Dit maakt de Renault Captur één van de goedkoopste in zijn klasse, máár... Zeker niet de minste! Meer weten? Kijk dan naar de review van Carlounge:

 

1. Peugeot 5008
Knap gedaan, Peugeot. De nieuwe modellen zien er niet alleen spectaculair en stoer, er komt ook een heerlijke rijbeleving bij kijken. De 5008 is hier een voorbeeld van. De krachtige, strakke vormen maken deze SUV al van ver herkenbaar. Heb je een groot gezin? Dan zit je met deze 7-zitter helemaal goed. Als er dan al niet genoeg pluspunten waren, de 5008 is ook nog eens heel zuinig! Een absolute winnaar als je het ons vraagt.

 

- Welke gezinsauto is jouw favoriet? - 

  • Tags:
  •