Musthave beautyproducten voor het voorjaar

07-03-2018 - Binnen drie weken mogen we de lente van 2018 inluiden! De eerste zonnestralen zullen weer komen, de terrasjes gaan weer open, tijd voor extra persoonlijke verzorging. Voor je het weet komen de rokjes weer uit de kast en laten we meer huid zien. Hoog tijd om de juiste voorbereidingen te treffen!

Zie hier de musthave beautyproducten die jouw lente en voorjaar een stuk aangenamer zullen maken. Minder make-up, meer verzorging. Bring it on!

#1 – Scrubben, scrubben, scrubben. Vergeet dit niet! Probeer minimaal één keer per week je lichaam en gezicht te scrubben zodat je dode huidcellen verwijdert en je huid weer gaat stralen, glanzen en zachter aanvoelt. Kies bijvoorbeeld voor deze nieuwste body scrub van Rituals. Niet alleen ruikt de scrub heerlijk naar Indiaanse Rozen, ook laat het een olielaagje achter op je huid waardoor hydratatie na het scrubben niet meer nodig is. 2 in 1!

 

#2 – Je voeten in de watten leggen. Wellicht heb je het niet door, maar je voeten hebben dagelijks heel wat te verduren. Vergeet deze dan ook niet eens in de zo veel tijd goed te verwennen. Leg ze eens 10 minuten in een teiltje met warm water, scrub ze vervolgens goed, verwijder al het overtollig eelt met een eeltvijl en smeer ze daarna goed in met een verzorgende, hydraterende voetcrème. Zo kun je kiezen voor deze voetencrème van L'Occitane (€8,15). Om je voeten vervolgens écht voorjaar-proof te maken kun je ze aflakken met een roze nagellak, zoals de 'Kiss me I'm Brazilian' van OPI (€15,25).

 

#3 – Mooie, lange wimpers. Veel dames kiezen er in de zomer voor om wimperextensions te nemen of vaker nepwimpers op te doen. Dit zodat je minder vaak aandacht hoeft te besteden aan het aanbrengen van mascara. Dit is vanaf nu verleden tijd! Met de wimperserum van Long4lashes heb je binnen een aantal weken langere en vollere wimpers. Je kan de serum overigens ook gebruiken voor je haar of wenkbrauwen.

 

#4 – Permanente mascara. De lengte en volume van de wimpers zijn aangepakt met de serum, nu is het tijd om ze een donkere kleur te geven. Dit kun je doen met de wimperverf van Combinal (€16,50).

 

#5 – Niet alleen willen we dit voorjaar dat onze huid straalt, ook ons haar moet ontdaan worden van de futloosheid en willen we weer glanzende lokken. Ook voor je haar geldt dat de juiste verzorging cruciaal is. Een product waar alle beautyliefhebbers lovend over spreken is de Original Silk Therapy van Biosilk (€19,07). Een zijdeproduct die beschadigd haar herstelt en een gladde schubbenlaag creëert. Ook beschermt het product beschadigingen aan het haar door het gebruik van stylingtools, zoals föhns en een stijltang.

 

#6 – Langhoudende make-up. In het voorjaar zijn we vaak druk met van alles en hebben we minder tijd om tussen de afspraken ons make-up bij te werken. Begin daarom altijd je make-up routine met een primer, zoals de Studio Perfect Primer van NYX (€12,60). Om je make-up nog langer op z'n plek te laten zitten kun je na het aanbrengen van de foundation en concealer de make-up afpoederen met een transparante poeder. Bij Carlounge is onze favoriete poeder de Master Fix Loose Powder van Maybelline (€12,71).

 

#7 – Je leest het overal... En ook wij willen je toch waarschuwen voor de risico's van zonlicht! Kies daarvoor in de lente en zomer voor producten met SPF. Hierdoor ben je gedurende de dag beschermd. Ook wanneer je denkt dat de zon niet vel is. Start de dag daarom altijd met een voedende, verstevigende dagcrème, zoals de Fresh Expression van Dr. van der Hoog (€15,52).

 

- Wat zijn jouw aanraders op het gebied van beautyproducten? - 

  • Tags:
  •