Carlounge's top 5 kleine, betaalbare auto's

10-03-2018 - Op zoek naar een nieuwe auto? Maar staat jouw portemonnee het niet toe? Er zijn genoeg leuke, kleine auto's die wél binnen je budget passen. Ben je benieuwd? Kijk dan snel naar de top-5 betaalbare, kleinere auto's van Carlounge.

5. Toyota Yaris (vanaf €239,- per maand)

Met de nieuwste Toyota Yaris geniet je van zorgeloos rijden. Betrouwbaar, compact en comfortabel zijn de drie kenmerken van dit model. Het energieke exterieur past perfect bij het stijlvolle interieur en zorgt ervoor dat je volledig tot rust komt tijdens alle dagelijkse ritten.

 

4. Peugeot 108 (vanaf €179,- per maand)

Deze chique, elegante, kleine auto toont behoorlijk wat karakter. Een pittige wagen die nu in benzine en automaat verkrijgbaar is. Wij van Carlounge zijn er weg van en raden deze auto zeker aan! De Peugeot 108 is een compacte stadsauto en is gespecialiseerd in personalisatie. Zo heb je keuze uit maar liefst 7 verschillende kleuren. 

Benieuwd hoe de Peugeot 108 door de Carlounge review is gekomen? Kijk dan naar de onderstaande video.

 

3. Smart Forfour Electric Drive (vanaf €269,- per maand)

Niemand heeft gezegd dat een auto groot moet zijn om ruimte te bieden, of dat een Smart alleen maar als tweezitter bestaat! Nee, deze Forfour ziet er niet alleen uit als een smart, hij rijdt ook écht smart! Voor de creatievelingen onder ons, de Forfour is dankzij haar tweekleurige exterieur design ook nog eens onwijs kicken om te zien. Bij Carlounge Leasen kun je de Smart Forfour al rijden vanaf €269,- euro per maand! 

 

2. Fiat 500 (vanaf €239,- per maand)

Fiat 500, de bekende, kleine, maar o-zo trendy auto. Deze pittige wagen heeft een enorm assortiment aan kleuren en accessoires, waardoor hij altijd past bij jouw wensen. De Fiat 500 staat dikgedrukt in de top-10 van Carlounge. Niet voor niets dat deze auto zijn 60ste verjaardag al heeft gevierd, toch?

 

 

1. Peugeot 108 TOP! (vanaf €244,- per maand)

Enthousiast zijn we zeker over de Peugeot 108! Een fantastische, betaalbare auto met alles erop en eraan. Maar de absolute favoriet is de Peugeot 108 TOP! De cabriolet versie is nét wat stoerder, opvallender en leuker. De welverdiende nummer 1 van Carlounge!

 

  • Tags:
  •