Musthaves voor de vrieskou

01-03-2018 - Aiii, gevoelstemperatuur van -15. Iets waar wij Nederlanders het toch zwaar mee hebben. Wat heb je nodig om deze dagen door te komen? Carlounge heeft de musthaves voor je klaarstaan. Kijk snel verder!

Allereerst is het belangrijk om de juiste kleding aan te trekken. Aantrekkelijk is het niet, die verschillende lagen shirts over elkaar, maar wel belangrijk. Kies er daarom voor om onder je kleding thermoshirts, thermosokken of een thermobroek te dragen.

Odlo thermoshirt unisex (€44,95)

 

Om je outfit af te maken kan je kiezen voor een oversized, gebreide trui. Kies voor een sweater met een hoge kol, zodat de kou niet op je nek of borst komt.

Oversized sweater trui (€24,-)Turtle neck sweater blauw (€45,-)

 

Niet geheel onbelangrijk: schoenen. Je kan kiezen voor je favoriete Nikes, maar houd er dan rekening mee dat je het buiten niet langer dan een half uur gaat volhouden. Kies voor de (oude) Uggs, je Timberlands met een wollen sok erin of andere laarsjes die wintervast zijn.

Classic Ugg (€129,99)

 

Zwarte Timberland (€219,99)

 

Mustang Shoe (€123,50)

 

 

Ga je nog weg? Zorg er dan voor dat je de juiste spullen voor de auto mee hebt. Een spray voor je autoramen om ze ijsvrij te maken, een krabber, handschoenen en je warme bak koffie of thee. Vergeet trouwens niet om je auto in deze dagen niet op de handrem te zetten. De kans bestaat dat deze vastvriest. Zet je auto in de eerste versnelling wanneer je hem parkeert en uitzet. Een andere musthave voor in de auto of voor onderweg is een goede zonnebril. De zon schijnt namelijk erg vel en staat in deze tijd van het jaar nog vrij laag, waardoor je zicht vermindert.

Krabbers

 

Retro zonnebril vintage (€22,-)Pilotenbril (€17,-)

 

 

Onze persoonlijke verzorging mogen we ook niet vergeten. Smeer daarom altijd je handen in met een hydraterende handcrème. Ook is het erg belangrijk dat je de dag begint met een gezichtscrème met SPF erin. De zon schijnt deze dagen behoorlijk vel, waardoor bescherming ook nu van groot belang is.

Handcrème Zarqa (€5,48)

 

Dagcrème Zarqa SPF 10 (€11,81)

– Wat zijn jullie musthaves voor deze vrieskou? – 

  • Tags:
  •