Carlounge's top 5 SUV's

26-03-2018 - Op zoek naar een nieuwe auto? Ben je aan het kijken naar een grote SUV? Er zijn vandaag de dag veel SUV's op de markt, maar Carlounge somt voor jou haar top 5 op. Wellicht zit jouw perfecte auto er wel tussen...

5. Volkswagen T-Roc (private lease vanaf €429 p/mnd.)
Wederom weer een goede zet van Volkswagen. De nieuwe T-Roc is opvallend, groots, stoer én eigenwijs op de manier zoals alleen Volkswagen dat kan. Met talloze personalisatie mogelijkheden en slimme innovaties (Bluetooth, parkeersensoren en Cruise Control) weet je dat ook dit model jouw veilig van A naar B zal brengen. Met voldoende ruimte, zowel voor- als achterin en een grote laadruimte in de kofferbak is deze wagen geschikt voor alle ritten!

 

4. Opel Crossland X (private lease vanaf €349 p/mnd.)
Of je haar nou wilt gebruiken voor het werk, voor ontspanning, een dag weg met het gezin of een rit naar de bouwmarkt, de Opel Crossland X maakt het leven een stuk gemakkelijker. Dankzij haar vele functionaliteiten, technologische snufjes en souplesse maakt dat deze SUV uniek. Wil jij meer weten over de Crossland X? Kijk dan snel naar de review van Carlounge:

 

 

3. Peugeot 5008 (vanaf €519 euro per maand)
Knap gedaan, Peugeot. De nieuwe modellen zien er niet alleen spectaculair en stoer, er komt ook een heerlijke rijbeleving bij kijken. De 5008 is hier een voorbeeld van. De krachtige, strakke vormen maken deze SUV al van ver herkenbaar. Heb je een groot gezin? Dan zit je met deze 7-zitter helemaal goed. Als er dan al niet genoeg pluspunten waren, de 5008 is ook nog eens heel zuinig! Een absolute winnaar als je het ons vraagt.

 

2. Seat Ateca (vanaf €454,- p/mnd.) 

De Ateca is de eerste SUV van Seat. En dat doen ze gelijk goed! Een opvallende, grootse, stedelijke auto die voor alle ritten de perfecte rijbeleving weet te creëren. Naast de comfortabele, ruime zitplaatsen biedt Seat met deze Ateca ook een ruime kofferbak waar talloze koffers, tassen en overige spullen in kan. Het Euro NCAP heeft deze Seat beoordeeld met 5 van de 5 sterren, waardoor de Ateca jou en je gezin veilig van A naar B kan brengen.

 

1. Peugeot 3008 (vanaf €459,- p/mnd.)

Eerst een welverdiende felicitatie van Carlounge naar Peugeot. Ze hebben namelijk de prijs van 'Car of the Year 2017' gewonnen! Gekeken naar de stijl, het design van het interieur en de prestaties is dit een absolute winnaar! Deze SUV is een échte gezinsauto die er niet alleen heel knap uitziet, maar ook een unieke rijervaring biedt. Je kunt hem nu privé leasen bij Carlounge.

- Wat is jouw favoriete SUV? - 

  • Tags:
  •