Werken bij Jade, een aanrader voor elke vrouw

30-03-2018 - Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Ben jij een verkooptalent en vind je het leuk om onder de mensen te zijn? Dan hebben wij de perfecte job voor jou!

Slecht 4% van de autoverkopers bij de Opel dealer is vrouw. En dat terwijl bijna de helft van alle auto's door vrouwen wordt gekocht. Om meer diversiteit op de werkvloer te creëren en vrouwen te inspireren om een carrière als autoverkoper te overwegen, is Opel een nieuwe, experimentele wervingscampagne gestart.

Na het zien van deze video van Opel, waren wij gelijk enthousiast. Waarom zijn het toch altijd de mannen die reageren op vacatures als autoverkopers? Er zijn nota bene evenveel mannen als vrouwen die auto rijden.

Ben jij een verkooptalent? Kan jij inspelen op de wens van de klant? Ben je gastvrij en enthousiast? Dan is werken bij Opel de perfecte job voor jou. Solliciteren kan via deze link. Alle geselecteerde kandidaten zullen gaan deelnemen aan het trainingsprogramma van de Opel Talent Academy. Hier wordt je gecoacht voor een gedegen basis en carrièreperspectief in de autobranche. Wie weet beland jij wel bij één van de 15 Opel dealers in Nederland.

  • Tags:
  •