Fashion trends voor dit voorjaar

29-03-2018 - Een nieuw seizoen is aangebroken, het is lente! Tijd voor een nieuwe garderobe, want ook dit seizoen zijn er weer nieuwe trends gesignaleerd. Welke? Je ziet ze hier.

Polkadots – Stippen zijn weer terug van weggeweest. Polkadots op jurkjes, blousjes, broeken, je kunt het zo gek niet bedenken. Dit voorjaar ben jij helemaal hip met deze stippen op jouw outfit.

Zwart gestipt jurkje (€23,-)

 

Wit gestipt blouseje (€21,-)

 

Rood gestipt jurkje (€38,-)

 

Zwart gestipte body (€15,-)

 

 

Geel – Veel mensen hebben een haat-liefde relatie met de kleur geel. Het staat je, of het staat je absoluut niet. Toch kun je, ook als geel niet helemaal jouw kleur is, dit seizoen de show stelen met deze kleur. Het is namelijk onwijs hip! Of je nou kiest voor een gele clutch, gele sieraden of gele nagels, het kan allemaal. Zie hier een aantal favoriete, gele kleding items die jij dit voorjaar wilt dragen.

Badpak (€15,-)

 

Body turtle neck (€15,-)

 

Oversized sweater (€27,-)

 

Jack suède (€68,-)

 

 

Lak – Wat wij Nederlanders van leer houden, dat is duidelijk. Elke vrouw heeft wel een leren jack, leren broek of leren laarsjes in hun kast hangen. Maar durf je het een stapje verder? Lakleer is namelijk helemaal hot!

High waist zwarte rok (€21,-)

 

Legging (€21,-)

 

Rode midi skirt (€27,-)

 

Jack (€45,-)

 

Heuptasjes – Yes, baby. De heuptasjes zijn weer terug. Een aantal jaar werden ze niet geaccepteerd, maar dit voorjaar weer wel. Stiekem vinden we de heuptasjes veel handiger, overzichtelijker en hoeven we deze niet zo goed in de gaten te houden als andere tassen. Ideaal!

Slangenprint (€18,-)

 

Suède (€15,-)

 

Slangenprint wit (€18,-)

 

Basic heuptasje (€12,-)

 

 

De zwarte laarsjes – Eigenlijk kunnen we de laars in de categorie “altijd hip” plaatsen. Elke jaar kom je ze weer tegen, ze staan goed onder iedere outfit, ze zitten heerlijk en blijven er altijd tof uit zien. Ook in 2018 kun je jouw oude, zwarte laarsjes uit de kast trekken, of een nieuw paar aanschaffen, zoals deze:

Lak/suède (€38,-)

 

Suède hoge boots (€53,-)

 

Country boot (€45,-)

 

Studded boot (€53,-)

 


– Wat is jouw favoriete trend? –

  • Tags:
  •