Carlounge tip #10 – onmisbare autogadgets

03-04-2018 - Wij Nederlanders zitten veel op de weg. Het hebben van een auto die je veilig van A naar B brengt is voor ons dan ook erg belangrijk. Toch zijn er een aantal gadgets die autorijden nóg leuker en makkelijker maken. Kijk snel verder!

Dode hoek spiegel – Het kijken over de schouders is er tijdens de rijlessen behoorlijk ingepeperd. Ook zie je steeds vaker bij nieuwe modellen dat ze dode hoek assistentie hebben. Zo gaat er in je buitenspiegel een lampje branden wanneer iemand in je dode hoek zit. Heb jij dit technisch snufje nog niet op jouw auto zitten? Dan is een extra spiegeltje voor de dode hoek een goede aanrader.

AA Commerce dode hoek spiegel (€12,99)

 

 


Achteruitrijcamera – Ook dit snufje zit op veel nieuwe auto's of kun je (tegen betaling) op je auto installeren. Vaak ben je toch duurder uit wanneer je dit bij de dealer laat doen dan wanneer je zelf een achteruitrijcamera aanschaft. Al voor een paar tientjes is inparkeren voor jou een makkie!

AA Commerce achteruitrijcamera (€63,95)

 

 

Telefoonhouder – Het duurt even voordat je de perfecte telefoonhouder hebt gevonden, maar hier is hij dan! De magnetische houder plak je vast op je dashboard en je kunt je telefoon er makkelijk tegenaan zetten. Ook kan je de houder tot 360 graden draaien, dus ook wanneer je een Skype of Facetime gesprek hebt, weet je zeker dat je goed zichtbaar bent. De magneet is overigens zo sterk dat je je geen zorgen hoeft te maken over harde hobbels en drempels, jouw telefoon gaat nergens meer naartoe.

360 graden telefoonhouder (€13,95)

 


De dashcam – Ook deze gadget is vandaag de dag onmisbaar in het verkeer. Niet alleen kun je er mooie bergritten mee vastleggen, ook is het ideaal wanneer je een ongeluk hebt. Het beeldmateriaal kan namelijk goed van pas komen wanneer je wilt aantonen wie er schuldig is tijdens een aanrijding. Deze dashcam van MIO is één van onze favorieten.

Dashcam MIO (€69,99)

 Prullenbak – Voor iedereen die veel in de auto zit, is het hebben van een prullenbak(je) van groot belang. Zo zorg je ervoor dat alle papiertjes die je verzameld niet overal liggen, maar zich verzamelen waardoor je het snel en makkelijk kunt opruimen. Ideaal! Ook kun je hier je kauwgumpjes kwijt in plaats van ze door het raam te gooien, wat je een boete van €150 tot €360 euro bespaart.

Prullenbak zwart (€32,95)

- Welke gadget is onmisbaar in jouw auto? - 

  • Tags:
  •