Festivaltrends 2018

06-04-2018 - De eerste festivals van 2018 staan alweer ingepland, yeah! Maar wat zijn dé trends van dit jaar? Wij zijn er dol op! Kijk snel verder...

Elk festivalseizoen zijn er weer andere trends zichtbaar. Vorig jaar maakte je een statement met de off-shoulder top, franjes, met doorschijnende body's of de zonnebrillen met spiegelglazen. Dit jaar zijn er weer andere trends zichtbaar. Maak je klaar voor … trends waar jij mee gaat 'shinen' aankomende festivals!

1. Glitters in de haarlijn. Wellicht heb je deze trend al voorbij zien komen op Instagram of Pinterest, maar glitters in je haarlijn zijn helemaal hot! Wil jij dit festivalseizoen opvallen? Kies dan voor deze trend. Je kan er voor kiezen om een haarlak met glitters te gebruiken, maar hoe meer hoe beter! Daarom kiezen wij voor de losse glitters, zoals die van Aliexpress. Je smeert wat vaseline op je haar waar je de glitters wilt hebben, plakt hier de glitters op en het blijft de hele dag zitten.

 

Losse glitters (€2,40)

 

 

2. Véél kettingen. Je kan nooit genoeg accessoires dragen op festivals. Dat geldt ook voor kettingen. Layered necklaces zijn helemaal hot!

 

Layered necklace (€2,94)

 

 

3. Knotjes. Deze trend moet je durven, de twee knotjes bovenop je hoofd. Wij zijn er in ieder geval helemaal weg van! Stoer, speels, vrouwelijk, deze trend biedt het allemaal. Kijk hieronder de Youtube video van Lyss Ryan die 8 verschillende double bun tutorials aan jullie laat zien.


 

4. Statement riem. Of je er nou voor kiest om een statement riem om je shortje te doen, over je jurkje of gewoon los laat hangen over je outfit, een riem kan je outfit nét wat meer oppimpen dan andere accessoires.

 

Country statement riem (€9,-)

 

 

5. Highlighter. Niet alleen zijn alle beautybloggers en vloggers fan van highlighter, ook zien we het steeds meer terug komen op festivals. Tijdens de buitenfestivals mag er nét wat meer highlighter toegevoegd worden aan je make-up look dan normaal. Dat laten we ons niet een tweede keer zeggen!

 

Maybelline Chrome Metallic highlighter (€12,71)

Bron: Pinterest

- Wat is jouw favoriete trend? - 

  • Tags:
  •