Nooit meer twijfelen bij jouw autogarage

07-04-2018 - Zou het vervangen van jouw ruitschade echt zo veel kosten? Is het echt nodig om die banden nu al te verwisselen? Vaak hebben we veel vraagtekens bij de autogarages. Dat is nu verleden tijd. 

Vrijwel iedereen met een eigen auto heeft het al eens meegemaakt, schade... Niets is zo vervelend om vervolgens naar een autogarage te gaan en het gevoel te hebben alsof de garage gebruik maakt van de situatie en veel meer geld vraagt dan je in eerste instantie had gedacht. Nergens voor nodig! Bij Kwik fit weet je altijd wat je betaald aan de hand van een offerte vooraf. Geen onverwachte kosten meer voor jou. 

 

 

Waarom Kwik fit? 
Kwik fit is een bekende, gespecialiseerde keten met ruim 175 vestigingen. Er zit dus altijd een Kwik fit garage bij jou in de buurt. Of je nou voor een APK keuring komt, voor nieuwe autobanden, voor ruitschade, accu's, airco-onderhoud, bij de garages van Kwik fit weet je zeker dat ze jouw autoschade kunnen repareren. Daarnaast krijg je voorafgaand aan de reparatie een offerte opgestuurd, zodat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan. 

Het is altijd fijn om een betrouwbare garage te hebben bij jou in de buurt. Mocht er wat met de auto aan de hand zijn, weet je zeker dat er gespecialiseerde monteurs hun best doen om jouw auto weer als nieuw te krijgen. Heb jij schade? Of moet je binnenkort je auto APK keuren? Klik dan op de onderstaande afbeelding voor meer informatie, het vinden van de Kwik fit locatie bij jou in de buurt óf het opvragen van een offerte van jouw autoschade. Succes! 

  • Tags:
  •