Favoriete hairstyles met vlechten

08-04-2018 - Yes! Het is lente, het festivalseizoen begint bijna, oftewel: we mogen weer uitpakken met de hairstyles. Ook dit jaar zit je weer goed met het maken van vlechten in je haar. Met welke look steel jij de show? Je leest het hier.

1. Een van onze favorieten, het halve knotje. Perfecte hairdo voor op je werk of voor overdag. Zie hier hieronder hoe je het maakt.

Bron: Circletrest

 

2. De volledige knot met vlecht is een leuke haartrend wat iedere dag kan. Of je nou gaat sporten, een belangrijke afspraak hebt of je gaat met je vriendinnen op pad, deze knot is nét wat chiquer dan de random knot.

Bron: Pinterest

 

3. De 'slordige' boxerbraids. Voor de dames met lang haar is deze hairdo geweldig. Lekker nonchalant, maar toch opvallend. We love it!

Bron: Pinterest

 

4. De fishtail met klein vlechtje ertussen. Iets moeilijker, iets romantischer en iets netter. Ben jij een ervaren vlechter? Dan is deze hairdo écht iets voor jou.

Bron: Pinterest

 

5. Last but not least, de 'two buns' maar dan met vlechtjes. In principe hetzelfde als de tweede hairdo, maar dan zijn het twee knotjes op je hoofd in plaats van één. We hebben het eerder al gehad over deze trend op Carlounge, maar we kunnen er geen genoeg van krijgen. De ideale trend voor op een zomers festival of voor op vakantie.


Bron: Pinterest

  • Tags:
  •