Carlounge's top-5 vrouwvriendelijke auto's

07-08-2018 - Bij de Carlounge reviews testen wij de auto's aan de hand van een aantal belangrijke punten. Dit zijn vrouwvriendelijkheid, ruimte, prijs, veiligheid en technologie. Vandaag zetten we de top-5 van Carlounge's meest vrouwvriendelijke auto's voor jou op een rijtje. Kijk snel verder!

5. Fiat 500 (vanaf €229,- per maand)

Fiat 500, de bekende, kleine, maar o-zo trendy auto. Deze pittige wagen heeft een enorm assortiment aan kleuren en accessoires, waardoor hij altijd past bij jouw wensen. De Fiat 500 staat dikgedrukt in de top-10 van Carlounge. Niet voor niets dat deze auto zijn 60ste verjaardag al heeft gevierd, toch?

 

4. Toyota Yaris (vanaf €239,- per maand)

Met de nieuwste Toyota Yaris geniet je van zorgeloos rijden. Betrouwbaar, compact en comfortabel zijn de drie kenmerken van dit model. Het energieke exterieur past perfect bij het stijlvolle interieur en zorgt ervoor dat je volledig tot rust komt tijdens alle dagelijkse ritten. Of je nou kiest voor de Yaris of voor de hybride variant, deze Toyota biedt jou een ontspannen en comfortabele rijbeleving.

 

 

3. Peugeot 108 TOP! (vanaf €274,- per maand)

Deze chique, elegante, kleine auto toont behoorlijk wat karakter. Een pittige wagen die nu ook met een open dak verkrijgbaar is. Wij van Carlounge zijn er weg van en raden deze auto zeker aan! De Peugeot 108 is een compacte stadsauto en is gespecialiseerd in personalisatie. Zo heb je keuze uit maar liefst 7 verschillende kleuren. Voor ieder wat wils! Ben jij benieuwd naar de zuinige Peugeot 108 TOP!?

 

 

2. Renault Captur (vanaf €299,- per maand)

Renault heeft de Captur in een nieuw jasje gestopt! En jeetje, wat ziet 'ie er goed uit. Deze compacte crossover combineert praktische elementen met ruimte en dat hebben ze slim gedaan. Ideaal voor degene die voldoende ruimte nodig hebben voor het gezin, huisdieren, reisjes of boodschappen. En dat al vanaf €299,-. Dit maakt de Renault Captur één van de goedkoopste in zijn klasse, máár... Zeker niet de minste!

 

 

1. Volkswagen Polo (vanaf €319,- per maand)

Geroemd om zijn kwaliteit is de Polo al sinds zijn introductie een van de populairste auto's. Geschikt voor zakelijke afspraken, sportieve ritten en weekendjes weg. Oftewel, de Polo biedt het allemaal! Private Lease is de perfecte manier om een nieuwe Polo te krijgen. De sterke eigenschappen gecombineerd met de zekerheid van Private Lease maakt dat je zonder zonder de weg op kunt.

 

  • Tags:
  •