Favoriete items van Nyx Professional Make-up

28-04-2018 - De dames die veel naar make-up video's op Youtube kijken, kennen Nyx waarschijnlijk al. Een bekend, budgetproof make-up merk waar alle beautyliefhebbers dol op zijn. Wil jij producten van Nyx proberen? Of je stash aanvullen? Kijk dan snel naar de 10 favoriete producten.

Mineral Stick Foundation (€13,65)
Van alle foundation sticks is deze van Nyx de absolute favoriet. Je kan zelf bepalen hoe dekkend je de foundation wilt hebben de stick is goed te blenden. Perfect voor aankomend voorjaar. Met keuze uit 13 verschillende kleuren zit jouw perfecte match er zeker tussen.

 


Studio Finishing Powder (€10,49)
We willen allemaal foundation op ons gezicht dat de hele dag blijft zitten. Helaas zijn er maar weinig foundations die de belofte van “all day” kunnen nakomen. Toch kun je de tijd rekken met de juiste primer of finishing powder. Een goede poeder is die van Nyx (€10,49).

 


Glitter Brilliants (€7,30)
Je kan vandaag de dag niet genoeg glitters dragen. Toch bereik je niet altijd het juiste resultaat met een compacte oogschaduw. Wil je net wat meer opvallen met je look? Kies er dan voor om losse glitters aan te brengen.


Pigment Primer (€9,40)
Wil jij de bovenstaande glitters aanbrengen? Doe dat dan met een oogschaduw basis of met een primer zoals deze. De long lasting formule zorgt ervoor dat de glitters op hun plek blijven zitten en de pigmenten niet vervagen.


Intense Butter Gloss Lipgloss (€7,30)
Een van de meest verkochte producten van Nyx is de bekende Butter Gloss. Verkrijgbaar in talloze kleuren geeft deze lipgloss je de juiste hoeveelheid pigment en glans zodat jij er altijd perfect uit ziet. De gloss plakt niet en voelt heerlijk aan op je lippen.

 

 

Born to Glow Palette Highlighter (€26,35)
Dit prachtige palette biedt je 6 highlighters. Voor de dames die deze zomer ook graag uitpakken met de highlighter, heb je met deze kleuren keuze zat! Allemaal bevatten ze veel pigment en zijn ze makkelijk aan de brengen.

 


Matte Bronzing (€9,40)
Bij gebruik van veel highlighters is het mooier om de bronzer mat te houden. Een prachtige, matte bronzer is deze van Nyx.

 


3-in-1 Brow Pencil (€13,65)
Tijd om de wenkbrauwen te doen! Ieder make-up merk biedt goede producten voor je wenkbrauwen, maar geen 3 in 1 product. Dit wenkbrauwpotlood bevat een uitdraaibaar potlood, een poeder en een wenkbrauwmascara. Ideaal voor onderweg.

 


Pro Brush Powder Pencil (€16,85)
Deze zachte, volle poederkwast is perfect voor een eenvoudige toepassing van losse en geperste poeders, zoals de bronzing powder van Nyx.

 


Epic Ink Liner (€10,49)
Deze smalle eyeliner van Nyx is perfect voor de dames die een precieze liner willen. Hij is zeer gepigmenteerd en waterproof. Perfect voor een avondje stappen of een dagje op het strand.

 

♥Naast interessante, actuele artikelen en video's biedt Carlounge ook een groot aanbod aan private lease auto's aan. Wil jij een gloednieuwe auto rijden? Voor een vast bedrag per maand? Kijk dan snel naar ons aanbod.

  • Tags:
  •