Carlounge's top 5 beste deals

15-04-2018 - Naast interessante, actuele artikelen biedt Carlounge ook een groot aanbod private lease auto's aan. Ben jij benieuwd welke modellen deze maand een extra scherp prijsje hebben? Kijk dan snel verder.

1. Opel Karl
Van €199,- naar €179,- per maand! Het automerk Opel staat bekend om haar betrouwbare, innovatieve auto's. De Opel Karl bewijst dat, net als haar zusjes, wederom. De Karl is op alle vlakken vernieuwd. Met vijf volwaardige zitplaatsen en de geweldige rijbeleving is deze Opel de perfecte stadsauto. Al vanaf €179,- per maand rijd jij in een gloednieuwe Opel Karl! Stel hier jouw Karl samen aan de hand van jouw wensen en eisen.

 

2. Toyota Yaris
Van €259,- naar €239,- per maand! Met de nieuwste Toyota Yaris geniet je van zorgeloos rijden. Betrouwbaar, compact en comfortabel zijn de drie kenmerken van dit model. Het energieke exterieur past perfect bij het stijlvolle interieur en zorgt ervoor dat je volledig tot rust komt tijdens alle dagelijkse ritten. Klinkt dit als muziek in de oren? Stel dan hier jouw Toyota Yaris samen.

 

3. Renault Clio
Van €329,- naar €289,- per maand! De Renault Clio is één van de meest privé geleasde auto's op dit moment. En dat is niet voor niets. Renault maakt het leven een stuk makkelijker! Het is een slimme auto die beschikt over verschillende geïntegreerde technologieën die je helpen tijdens het rijden. Neem bijvoorbeeld het touchscreen, de cruise control of de elektrisch verstelbare buitenspiegels. Al vanaf €289,- per maand rijd jij in een gloednieuwe Renault Clio. Klik hier om jouw Clio samen te stellen en een vrijblijvende offerte op te vragen.

 

4. Nissan Qashqai
Van €509,- naar €464,- per maand! Als we het hebben over een intelligente, stijlvolle en luxe SUV, dan hebben we het over de Nissan Qashqai. Een verrassende en unieke crossover die de eigenaar een rustige, comfortabele rit kan bieden. Geniet van het uitzicht in deze Qashqai, want de auto is voorzien van een prachtig panoramisch glazen dak. Wil je meer weten over deze Nissan? Klik dan hier.


5. Opel Corsa
Van €314,- naar €269,- per maand. Het automerk Opel staat bekend om haar betrouwbare, innovatieve auto's. De Opel Corsa bewijst dat wederom. Naast betrouwbaarheid en innovatie voegt Opel er bij de Opel Corsa ook zuinigheid en connectiviteit aan toe. Zo is de Opel Corsa één van de zuinigste in haar klasse en is Opel hard bezig met het continu aanpassen van technologische veranderingen. Een perfecte gezinsauto die betrouwbaarheid, connectiviteit, sportiviteit én comfort weet te combineren. Ben jij geïnteresseerd in dit model? Klik dan hier voor een vrijblijvende offerte.

  • Tags:
  •