Favoriete items van Maybelline

10-05-2018 - Het is weer tijd om de favoriete producten van een make-up merk aan jullie te laten zien. Vandaag is Maybelline aan de beurt. Kijk snel verder.

Bb Cream Satin

Met de warme dagen in ons vooruitzicht is het hebben van een BB Cream de perfecte keuze. Minder dekking dat een foundation, maar toch geen 'blote billen gezicht'. Naast de mooie, natuurlijke look bevat deze bb Cream van Maybelline ook spf 30. De juiste bescherming voor zonnige dagen!

 

 

Fit me concealer

Bij een natuurlijke look hoort een matte, lichte concealer. Hiermee verbloem je wallen en doordat je een lichtere kleur concealer gebruikt, stralen je ogen alleen maar meer.

 

 

Fit me powder

Om de gezichtslook de hele dag op z'n plek te houden, poeder je het af. Dit kan je doen met een losse poeder, maar deze compressed poeder is makkelijk mee te nemen en kun je gedurende de dag bij werken waar nodig. Er zit namelijk een handig spiegeltje bij met een zachte spons.

 

 

Babylips hydratation

Naast een bb Cream met spf is het ook van groot belang dat je de lippen niet vergeet te beschermen. Deze babylips hydrateert, beschermd en hersteld je lippen gedurende de dag. Met spf 20 weet je zeker dat jij geen vervelende, verbrande lippen zult krijgen!

 

 

Maybelline colorshow nagellak 262 Pink

In de lente en voorjaarsmaanden mogen we weer opvallende, lieve kleuren aanbrengen op de nagels van zowel je handen als voeten. Een prachtige, langhoudende nagellak is deze 262 pink van Maybelline.


Maybelline Palette The Nudes

Bij een natuurlijke look hoort natuurlijke, glanzende oogschaduw. Zachte kleurtjes die perfect passen bij het weer. De lichte glitters in de oogschaduws zorgen ervoor dat je ogen net wat meer opvallen met de zonnestralen in je gezicht.

 

 

Maybelline Total Temptation zwart

De pikzwarte mascara maakt de ooglook helemaal af. Met de dikke, volle borstel creëer je volume en diepte, zonder dit te overdrijven.

 

 

Maybelline Master Bronze Palette

Het is tijd om wat glow aan te brengen op je gezicht. Deze palette biedt je verschillende kleuren en tinten waardoor jij zowel overdag als 's avonds de perfecte bronzer op hebt.

 

 

Metallic Highlighter Master Chrome

Highlighters, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Maybelline heeft daarom ook prachtige, chrome highlighters toegevoegd aan hun assortiment. Deze highlighter heeft een fijne textuur, kan makkelijk geblend worden met de rest van de make-up en is prachtige gepigmenteerd. Breng wat highlighter aan op de jukbeenderen, onder de wenkbrauw en op het puntje van je neus en jij bent 'ready to shine'!

 

 

Color Sensational Shaping Lip Liner

Om de make-up look helemaal af te maken, kun je nog een kleur aanbrengen op je lippen. Samen met de alle glanzende producten van Maybelline is het mooi om de lippen mat te houden. De perfecte keuze is dan ook dit nude lippotlood. Het product is makkelijk en precies aan te brengen en blijft een lange tijd goed op z'n plek zitten, ideaal!

♥Naast interessante, actuele artikelen en video's biedt Carlounge ook een groot aanbod aan private lease auto's aan. Wil jij een gloednieuwe auto rijden? Voor een vast bedrag per maand? Kijk dan snel naar ons aanbod. 

  • Tags:
  •