Badkleding trends

16-05-2018 - De meesten van ons zullen al een vakantie hebben geboekt voor aankomende zomer of al klaar zijn voor het mooie weer dat in aantocht is. Dat betekent bikini-time! Maar wat zijn nou de trends op het gebied van badkleding voor vrouwen dit jaar? Je leest het hier.

Laag uitgesneden badpak. Het badpak is weer helemaal hot deze zomer. Ze mogen dan ook wat sexyer en opvallender door middel van een laag uitgesneden voor- of achterkant.

 

Streepjes. Ook de streepjes zijn weer terug van weggeweest. Of ze nou horizontaal zitten of verticaal, dat maakt niet uit. Let wel op, want met horizontale streepjes kun je groter ogen dan je daadwerkelijk bent, terwijl verticale strepen je juist smaller doen lijken.

 

 

High-waisted. Vorig jaar hebben we deze trend ook al voorbij zien komen, maar durfden veel van ons het nog niet aan. Toch hoor je er dit jaar helemaal bij met een high-waisted broekje!

 

 

Geknoopt. Ook deze badkleding trend zien we veel op de socials. Geknoopte tops en broekjes die je bikini net even een andere touch geven. Of je nou kiest voor een basic, effen kleur of je pakt uit met een opvallende print, alles kan met een geknoopt topje erop.

 

 

Off-the-shoulder. Een van de favorieten trends is de off-the-shoulder bikini top. Sexy en opvallend it is! Het enige wat jammer is, is dat een deel van je armen zonlicht mist. Maar voor de momenten dat je niet van plan bent echt bruin te gaan worden, steel je met deze trend de show.

 

♥Naast interessante, actuele artikelen en video's biedt Carlounge ook een groot aanbod aan private lease auto's aan. Wil jij een gloednieuwe auto rijden? Voor een vast bedrag per maand? Kijk dan snel naar ons aanbod.

  • Tags:
  •