Moederdag Cadeaugids van Etsy

05-05-2018 - Op 13 mei is het weer zo ver, Moederdag. Heb jij nog geen cadeau gekocht? Of ben jij voor dit jaar inspiratieloos? Kijk dan snel verder, want wij hebben de leukste Moederdag cadeaus van Etsy voor jou op een rijtje gezet.

Laten we onze moeders dit jaar eens goed in het zonnetje zetten. Of het nou huishoudelijke producten zijn of je kiest voor een mooi sieraad, jij kent jouw moeder als de beste. De webshop van Etsy heeft talloze producten in hun aanbod waar jij jouw moeder ontzettend blij mee zult maken!

 

Foto's – Niets is zo leuk als foto's op een creatieve manier laten zien. Niet alleen wekt dit talloze herinneringen op, uit ervaring blijkt ook dat de meeste moeders dit gewoonweg fantastisch vinden om te krijgen.

Hartvormige fotocollage voor Moederdag (€10,-)


Foto's in tekst MOM (€7,50)


Houten ladder met eigen foto's (€160,-)

 

 

 

Sieraden – Vrouwen zijn dol op sieraden. Al helemaal wanneer ze gepersonaliseerd zijn! Niet alleen blijven deze cadeaus een lange tijd mooi, ook kunnen alle moeder dagelijks plezier hebben van een gekregen armband, ketting of ring. Zie hier onze favoriete sieraden voor onze moeders.

Gepersonaliseerde ketting met initialen en geboortedatum (€15,75)

 

Infinity armband met persoonlijke tekst (€8,50)

 

Moederdag ringen gepersonaliseerd (€17,31)

 

 

Kleding en accessoires – Niet alleen met sieraden kun je een persoonlijke boodschap achterlaten, ook op kleding, tassen en andere items.

Don't Mess With Mama t-shirt (€19,90)

 

#MUMLIFE canvastas (€9,50)

 

Mama est. 2018 (€17,30)

 

 

 

Interieur accessoires en handige hebbedingetjes – Heeft jouw moeder niets met sieraden? Vind zij spulletjes voor in huis een stuk leuker? Kijk dan snel voor de leukste Moederdag cadeaus voor de thuis-mama's.

Gepersonaliseerd Moederdag cadeau olifanten (€10,57)

 

Gepersonaliseerd kussen met jouw tekst (€25,96)

 

Notitieboekje met eigen initialen (€13,52)

 

- Wat geef jij jouw moeder deze Moederdag? –

  • Tags:
  •