10x L'Oreal Paris

28-05-2018 - We hebben weer een nieuwe '10x' voor jullie klaarliggen! Ditmaal nemen we de 10 favoriete producten van L'Oreal Paris onder de loep. Nieuwe beautyproducten nodig voor aankomende zomer? Kijk dan snel verder!

1. De perfecte CC cream (€14,99). Dit product bedekt imperfecties, heeft een unieke anti-roodheid formule, geeft 24 uur lang hydratatie, zorgt voor een nude teint, wordt snel opgenomen door de huid, laat geen vetlaagje achter én heeft SPF 20. Wat heeft een vrouw nog meer nodig? Juist! Niets!

 


2. True Match Powder (€14,99). De CC cream moet natuurlijk de hele dag blijven zitten. Dit doe je door het geheel af te poederen. Deze poeder matteert, egaliseert en geeft een natuurlijke finish.

 


3. Blanke nagellak (€5,99). Blanke nagellak is perfect voor in de zomer. Je nagels hebben minder onderhoud nodig dan met een opvallend kleurtje, maar biedt toch de nodige glans.

 


4. Zomerse blush (€12,99). Tijd om ook de wangen een kleurtje te geven. Een voorbeeld van een zomerse blush is de 160 Peach blush van L'Oreal.

 


5. Holographic Glow Kit (€17,63). Niets is zo hip om deze zomer op te vallen met een mooie, holografische highlighter. Met keuze uit deze 5 prachtige tinten, steel jij de show!

 


6. Eyeshadow Paint (€9,99). Tijdens de warme zomerdagen wil onze make-up wel eens van locatie veranderen. Niets is zo belangrijk om producten op te doen die je verzekeren lang te blijven zitten. Kies daarom voor een liquid oogschaduw in plaats van een poeder variant. Zo weet je zeker dat je oogschaduw langer op zijn plek blijft zitten.

 

7. Waterproof mascara (€17,99). Naast lang houdende oogschaduw is een waterproof mascara net zo belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor de Volume Lashes Mascara die met haar speciale borsteltje zorgt voor een miljoen wimpers effect.

 


8. Lang houdende eyeliner (€11,85). Het aanbrengen van eyeliner is met deze lang houdende Super Liner Ultra Pricision een koud kunstje.

 


9. Eyeliner Super Liner (€13,99). Tijd voor wat kleur in je ooglook! Met dit zachte oogpotlood knallen jouw ogen er uit. Breng een dun lijntje aan onder je onderste ooglid voor een prachtig resultaat.

 


10. Color Riche Lipstick (€14,99). Om de totale make-up look af te maken gebruiken we een nude, zachtroze kleur. Met een intens pigment heb je niet veel lippenstift nodig voor een prachtig resultaat.

 

 

♥Naast interessante, actuele artikelen en video's biedt Carlounge ook een groot aanbod aan private lease auto's aan. Wil jij een gloednieuwe auto rijden? Voor een vast bedrag per maand? Kijk dan snel naar ons aanbod. ♥

  • Tags:
  •