Deze tuinaccessoires mogen bij jou niet ontbreken

05-06-2018 - Het zonnetje schijnt, het blijft tot laat heerlijk om buiten te zitten, oftewel; tijd om je tuin zomer klaar te maken! Met deze 5 accessoires weet je zeker dat jouw tuin er fantastisch bijstaat!

1. Macrame. Deze trend is sinds een aantal maanden helemaal hip. Je kunt ze binnen ophangen, maar buiten staan ze net zo leuk! Wil jij een stukje Ibiza naar je tuin brengen? Kies dan voor een macrame aan je schutting of wand.

Macrame wandkleed (€149,-)

 


2. Rieten kaarshouders of bloempotten. Niet voor niets dat het populaire woon accessoires merk Rivièra Maison veel gebruik maakt van riet. Het staat namelijk altijd leuk! Of je nou kiest voor een rieten dienblad, kaarsenhouder of als bloempot, met riet zit je sowieso goed.

Lantaarn (€20,-)

 


3. Hangstoel of hangmat. Wil jij een tropisch gevoel creëren in jouw eigen tuin? Kies dan voor een hangstoel of hangmat. Heerlijk om in te relaxen en te dromen over jouw vakantie. Ga voor een romantisch witte variant of één met allerlei felle kleurtjes. Op de webshop van Etsy vind je prachtige hangstoelen, maar ook bij de Leenbakker of Xenos slaag je sowieso.

Hangstoel Etsy (€176,11)

 


4. Verlichting. Sfeer creëer je niet alleen met de juiste tuinaccessoires en meubels, ook verlichting is erg belangrijk. In de kerstperiode passen we allerlei verlichting toe, maar waarom niet in de zomer? Helemaal hot zijn lampionnetjes en lichtslingers. Ook hier kun je kiezen om het bij (warm) wit licht te houden, of dat je uitpakt met allerlei verschillende kleurtjes. Wat jij wilt!

Ledlampjes 20 stuks (€12,99)


5. Tuinkleed. Wat we dit voorjaar ook steeds vaker voorbij zien komen, zijn de tuinkleden. Want waarom zou je alleen binnenshuis een kleed neer kunnen leggen? Buiten staat het net zo goed! Houd er wel rekening mee dat je de kleden weg haalt wanneer er regen wordt voorspeld, want het zou zonde zijn als je ze gelijk weg kan gooien.

Tuinkleed (€55,99)

 

  • Tags:
  •