10 redenen waarom jij de nieuwste Mercedes A klasse moet rijden

15-06-2018 - Begin dit jaar is de 4e editie van de A klasse op de markt gekomen. Een auto die de focus legt op technologie en innovatie, in plaats van uiterlijke veranderingen. Wij zijn erg enthousiast over de Mercedes A klasse. Lees daarom hier 10 redenen waarom jij de nieuwste A klasse moet rijden.

1. De beleving. Het rijden van een auto binnen hetzelfde segment als de Mercedes A klasse is al een beleving op zich. Toch is de nieuwste variant van de A klasse nét wat chiquer, stijlvoller en sportiever dan anders. Het gevoel van trots, dat is wat deze Mercedes met je doet. 

 

 

 

2. Powerrrr. Niets is zo fijn als wat PK’s onder je kont te hebben. Iets wat een heerlijke bijkomstigheid is voor de nieuwste A klasse. Ik weet zeker dat bij het starten van de auto, deze Mercedes boven je verwachtingen uitstijgt! 

 

3. Giga multifunctioneel. Heel veel knopjes, touchscreen bediening, dubbele beeldschermen voor je neus, je zegt het maar! Deze A klasse is werkelijk waar van alle gemakken voorzien. Daarnaast is ook alles binnen handbereik, ideaal! 

 

 

 

4. Hey Mercedes! Een van de meest vooruitstrevende opties van deze Mercedes is het bedieningsconcept. Door middel van ‘Hey Mercedes’ te zeggen, creëer je interactie en kan de Mercedes je helpen met van alles. Vraag bijvoorbeeld wat het weer in Utrecht is, of de verwarming naar 23 graden kan, hij/zij het laatste WhatsApp bericht kan voorlezen of Dura van Daddy Yankee op kan zetten en jouw beste vriend(in) regelt het voor je! 

 

 

 

5. Haarscherp beeld. Het hebben van een touchscreen beeldscherm is alleen al fantastisch. Laat staan als deze ook nog eens haarscherp is en voldoet aan alle eisen! Dankzij dit scherpe beeld en het gebruik van heldere kleuren, wordt het rijden in deze A klasse nog comfortabeler. 

 

 

 

6. Fijne extra’s. Je kunt de nieuwste Mercedes A klasse invullen naar jouw wensen. Bij aanschaf van dit model zal mijn tip dan ook zijn om alle opties goed door te nemen! Liever te veel opties, dan te weinig. Er zitten namelijk veel handige extra’s op de auto wat de rijbeleving nog fijner maakt. Neem bijvoorbeeld de snelheidsmeter die getoond wordt in het raam. Je hoeft hierdoor je ogen niet meer te richten op je dashboard, maar hebt alle relevante informatie binnen het zicht van de weg. 

 

7. Professioneel en zakelijk. De nieuwste A klasse is niet alleen van binnen fantastisch, ook het uiterlijk is een lust voor het oog. Ondanks dat ze aan de looks van de 4e editie van de A klasse niet veel hebben veranderd, blijft het een plaatje om te zien. Waar je ook naartoe gaat, men zal je zeker serieus nemen in deze Mercedes. 

 

 

 

8. Comfortabel voor de bestuurder. De focus ligt op het comfort voor de bestuurder en bijrijder. Met genoeg beenruimte en heerlijke stoelen rijd je met vol vertrouwen lange afstanden. 

 

 

 

9. Jong en innovatief. Door de focus bij deze A klasse op het infotainment en de technologie te leggen, weet Mercedes een jonge, ambitieuze doelgroep te bereiken. Een slimme zet, als je het aan mij vraagt. Hipper dan de A klasse ga je het op dit moment niet vinden binnen dit segment.

 

10. Niet denken, maar doen! De nieuwste A klasse heeft alles wat je hartje begeert. Comfort, veiligheid en klasse! Wat wilt een mens nog meer? 

 

  • Tags:
  •