De perfecte, comfi sweater voor jou

26-06-2018 - Wij vrouwen willen niets liever dan de hele dag in onze loungewear lopen. We stelen dan ook vaak de grootste sweaters van onze vriendjes of vaders, aangezien dat gewoon de meest comfortabele truien zijn. Ook in de zomer is het hebben van de perfecte sweater ideaal voor als het afkoelt in de avonden. Vind hier de ideale trui voor jou!

De hoodie. De hoodie is altijd goed! Bad hair day? Dan zet je de capuchon op. Heerlijk voor s avonds of voor als je net wakker bent.

Roze hoodie (€37,-)

 

Rode hoodie (€12,99)

 

Zwarte hoodie met tekst (€27,-)

 

Oversized witte hoodie (€19,99)

 

 

 

Niet iedereen is fan van een capuchon. Het kan namelijk ook flink in de weg zitten of je wilt nét wat gekleder erbij zitten dan met een oversized hoodie. Hier vind je de leukste truien zonder capuchon.

Woman sweater (€24,-)

 

Amerikaanse vlag sweater (€19,99)

 

Grijze sweater (€15,99)

 

Okergele sweater (€15,99)

 

Het vest. Ben je gewoonweg helemaal geen fan van een trui? En kies je liever voor een vest die je snel weer uit kan trekken zonder dat je haar gelijk weer fout zit? No problem!


Geel vest Woman (€18,-)

 

Lang vest grijs (€30,-)

 

Wol look vest (€38,-)

 

Hoodie vest (€21,-)

 

♥Naast interessante, actuele artikelen en video's biedt Carlounge ook een groot aanbod aan private lease auto's aan. Wil jij een gloednieuwe auto rijden? Voor een vast bedrag per maand? Kijk dan snel naar ons aanbod.

  • Tags:
  •