Skoda introduceert dashboardsticker met eigen foto

Skoda introduceert dashboardsticker met eigen foto

08-12-2015 - Skoda-rijders met een Citigo, Fabia of Rapid kunnen nu op een bijzondere manier het interieur van hun auto personaliseren met een eigen foto rechts op het dashboard. De speciale dashboardsticker is te ontwerpen en te bestellen via de internationale Skoda-webshop. Klanten kunnen een eigen foto uploaden of kiezen uit een tiental kant-en-klare ontwerpen.

Persoonlijk

De zelfklevende dashboardsticker is dit jaar door een aantal landen geïntroduceerd voor de nieuwe Skoda Fabia. De bijzondere optie leverde veel positieve reacties op van klanten. Hieruit bleek dat er een duidelijke behoefte bestaat om iets persoonlijks toe te voegen aan de auto. Voor Nederland introduceert Skoda de dashboardsticker nu niet alleen voor de Fabia, maar ook voor de Citigo en Rapid.

Zelf een afbeelding kiezen

De dashboardsticker wordt geleverd via de officiële internationale Skoda webshop. De afbeelding komt aan de passagierskant op het dashboard, op het deel direct boven het dashboardkastje. Klanten kunnen een eigen afbeelding uploaden, het formaat aanpassen en een uitsnede kiezen. Als alternatief zijn in de shop kant-en-klare motieven beschikbaar.

Na het plaatsen van de bestelling zorgt Skoda dat de dashboardsticker wordt opgestuurd naar de dealer. Het is zeer eenvoudig om de sticker zelf aan te brengen, maar de dealer kan uiteraard ook hulp bieden. Wie geen sticker meer wenst of juist een andere afbeelding of nieuw motief wilt, kan de folie zonder sporen verwijderen en een nieuwe bestellen.

Kosten

De dashboardsticker kost € 24,95 incl. BTW. Men kan zelf een beeld uploaden, of een motief kiezen uit de Skoda collectie.