Nooit meer zonder Espresso

Nooit meer zonder Espresso

28-09-2015 - In de webwinkel van de ANWB kwam ik weer wat leuks tegen, genaamd “Handpresso Outdoorset”. Met een beetje creativiteit kom je erachter dat dit een soort picknick koffie set is. Althans, je kunt er uitgebreid mee gaan picknicken, maar voor een korte koffie-stop onderweg is hij ook ideaal!
Als je dit set bestelt zul je een handig koffertje ontvangen met daarin een thermosfles, vier espressokopjes, twee servetten (waarom twee i.p.v. vier geen idee) en het apparaat dat ervoor zorgt dat er ook daadwerkelijk een espresso in je kopje terecht komt. Zo hoef je onderweg niet meer koffie te gaan drinken in het tankstation of in het restaurant ervan. Blijf lekker bij je auto, drink je eigen vertrouwde espresso en je kunt daarna snel weer je weg vervolgen.
Je kunt dit set natuurlijk ook gewoon wel uitgebreid gaan gebruiken bij een picknick en lekker bijkletsen met vrienden en vriendinnen (met jouw eigen espresso). Overigens vind ik de set wel vrij prijzig, voor €149,- kun je hem aanschaffen. Maargoed, dan heb je wel je eigen Espresso hè, altijd en overal.....