Wie is er de baas op wintersport?

Wie is er de baas op wintersport?

16-02-2016 - Belvilla (je weet wel van Belviiiila of Belvilllla), heeft een onderzoek gedaan waaruit blijkt dat Nederlandse vrouwen het hoogste woord hebben bij de keuze van een wintersportvakantie.

Van de vrouwen doet namelijk 42% al het werk vooraf. Er is wel een vreemd dingetje, omdat mannen aangeven dat ze vaak samen met hun vrouw het voorwerk doen en vrouwen juist zeggen dat ze dat alleen doen. Het belevingsvermogen is in dit opzicht ook weer goed duidelijk geworden.

Maargoed, als er dan eenmaal is besloten waar we naartoe gaan en we gaan ook echt op weg, dan is het weer de man die de baas is. Precies, achter het stuur. Algemeen genomen rijdt 58 procent van de mannen naar de wintersport, er is maar 1,5 procent vrouwen die hetzelfde doet. De rest rijdt om en om.

Niet alleen het uitzoeken en de reis er naar toe zijn belangrijk. Ook de verblijfplek zelf heeft natuurlijk een hoge prioriteit. Uiteraard moet de wintersportvakantie een sportieve vakantie worden, maar als we terugkomen bij onze verblijfplek is het toch wel erg fijn als er WiFi aanwezig is. Uit dit onderzoek blijkt ook dat wintersportgangers internet belangrijker vinden dan de ligging van de verblijfplek....