Over ons

Over ons

Vrouwen in Nederland opgelet! Er is nu een online autoplatform ontwikkeld speciaal voor jullie! Wij vrouwen kiezen tegenwoordig zelf onze auto uit en bepalen zelf wat wij belangrijk vinden aan de auto. Dat onze mannen nou vrijwel alleen maar kijken naar de topsnelheid, het vermogen en het aantal uitlaten van de 'bolide', ons daarna lastig vallen met het betalen van de bekeuring, omdat ze zelf niet weten hoe dat moet, en het vervolgens net zo hard nóg een keer doen, wil natuurlijk niet zeggen dat wij geen mening hebben over de aan te schaffen auto.

Wij kijken namelijk wél naar de kleur en vragen ons wél af of de auto veilig genoeg is voor onszelf en voor de mensen om ons heen. En ja, natúúrlijk willen wij weten of de bagageruimte wel groot genoeg is, want we willen wel met gemak de kinderwagen of onze winkeltassen mee kunnen nemen. Daarnaast houden wij ook nog eens rekening met de maandelijkse kosten, de kleur van de auto, of de auto wel past bij het werk wat we doen en of hij een beetje leuk matcht met de inhoud van onze kledingkast. Kortom, wij vrouwen denken aan veel meer bij de aanschaf van een auto en mogen daar dus best een beetje hulp bij krijgen.

Carlounge helpt en vertelt alles wat wij vrouwen willen weten over de aanschaf van een auto. Want dames, jullie weten wel wie er uiteindelijk beslist als onze mannen weer een leuke auto gezien hebben!

Carlounge is ontstaan uit het idee om de zelfstandige, onafhankelijke vrouw een handje te helpen wat betreft auto's, maar ook content aan te bieden zonder het altijd eeuwige gepraat over de cilinderinhoud, het aantal PK's van een auto en hoe veel geluid hij produceert. Nee, op Carlounge gaan wij in op wat voor ons vrouwen belangrijk én interessant is. Zo gaat de autocontent gepaard met fun artikelen over onder andere beauty, fashion, lifestyle en musthaves. Juist deze combinatie maakt de website en de sociale media kanalen toegankelijk voor alle vrouwen in Nederland!

Vanaf 1 februari 2018 kun je bij Carlounge ook je eigen Private leaseauto uitzoeken en bestellen. Kijk maar eens op ons private leaseaanbod pagina en je zult merken dat we je het wel heel eenvoudig maken een auto uit te zoeken voor een vast bedrag per maand en met een paar klikken te bestellen. Een breed aanbod leuke auto's voor een sympathieke prijs! Typisch weer Carlounge. 

Abonneer je op ons Youtube kanaal, Carlounge, om als éérste de vlogs te kunnen bekijken! Je kunt ons ook volgen Facebook en Instagram.

Veel kijk- en leesplezier!

Liefs,

Carlounge