Private lease voor ondernemers

Private lease voor ondernemers

Voor werkgevers, zzp'ers en artiesten

Of je nu een werkgever, zzp'er of artiest bent, je wilt je nieuwe auto hoogstwaarschijnlijk zowel zakelijk als voor privédoeleinden gebruiken. Met private lease van Carlounge kan dat en rijd je eenvoudiger en goedkoper dan wanneer je je nieuwe auto met spaargeld of een lening van een bank aanschaft. Ook ben je goedkoper uit dan een zakelijke leaseconstructie als je meer dan 500 km. per jaar privé gaat rijden (je moet dan bijtelling betalen).

Boven 500 km privé 'boete'

Als je niet zou kiezen voor private lease maar voor gewoon zakelijk leasen, en je zou meer dan 500 kilometer per jaar privé rijden, dan moet je bijtelling betalen.

De bijtelling is een percentage van de cataloguswaarde van de auto. In 2018 zijn er 2 tarieven voor de bijtelling: 4% en 22%. De bijtelling is afhankelijk van de CO2-uitstoot van de auto. De uitstootgrenzen worden ieder jaar opnieuw vastgesteld. In 2018 vallen alleen auto’s zonder CO2-uitstoot (dus 0)  in het 4%-tarief.

In plaats van de auto op naam van jouw onderneming te zetten, of beschikbaar gesteld te krijgen van je werkgever, kun je beter kiezen voor het private leasen van je nieuwe auto. Je krijgt dan niet te maken met bijtelling en je kunt zelf kiezen hoeveel kilometers je zakelijk of privé rijdt.

Bijkomend voordeel

Omdat bij private lease de auto 'van jou is' kun je voor zakelijk gereden kilometers een belastingvrije vergoeding aan je eigen bedrijf of werkgever vragen van € 0,19.

Onafhankelijkheid is belangrijk

Kortom je vindt het belangrijk mobiel onafhankelijk te zijn zowel op werkgebied als in je privéleven. Met Private Lease ben je zeven dagen in de week mobiel tegen een vaste lage lease prijs met daarin tal van zekerheden. We noemen dit ook wel 'bundel'. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je waar u maandelijks aan toe bent. 
Alle voordelen op een rijtje zijn te zien op Waarom CarLounge Private Lease

 

Private lease voor werkgevers

Het mobiliteitsbudget is een flexibele oplossing die aansluit bij de wensen van werknemers. Met een vastgesteld mobiliteitsbudget beheren werknemers zelf hun mobiliteit en de kosten daarvan. Je hebt hier als werkgever geen omkijken meer naar. De ervaring leert dat de meeste medewerkers toch kiezen voor een auto als vervoersmiddel. Met Private Lease rijden ze in een nieuwe zuinige auto tegen een laag vast leasetarief. Voor uw organisatie betekent dit: minder kosten, minder regelen, minder risico en toch je werknemers aan je binden met een flexibele mobiliteitsregeling.

Met privé leasen is de werknemer in 'the lead'

Bij Private lease van Carlounge kiezen uw medewerkers zelf een nieuwe auto uit een scala van populaire auto’s. Daarin zijn alle services inbegrepen: afschrijving, onderhoud, verzekering, schade, reparatie, banden, vervangend vervoer. Wij regelen het allemaal. Aangezien medewerkers zelf het leasecontract afsluiten, hoeven ze geen fiscale bijdrage (bijtelling) te betalen voor privé gereden kilometers.

 

Private lease voor zzp'ers

Door de investeringen die u als zelfstandig ondernemer doet, blijft er de eerste jaren vaak geen financiële ruimte over om een auto aan te schaffen. Om klanten te bezoeken is mobiliteit echter een voorwaarde. Met Private Lease is het mogelijk als privépersoon een auto te leasen tegen een vaste lage prijs, zonder bijtelling. De ideale oplossing voor een zzp’er! 

De voordelen op een rij

 • U komt niet voor (financiële) verrassingen te staan
 • Zonder grote investering toch een splinternieuwe auto
 • Alles wordt voor u geregeld
 • Een vaste lage maandprijs
 • Geen onderhoud of APK stress
 • Geen bijtelling
 • Zie voor alle uitgebreide voordelen Waarom CarLounge Private Lease

 

Private lease voor artiesten

Muziekanten ook welkom bij Carlounge lease

Tot voor kort was het leasen van een auto alleen mogelijk via de werkgever als zakelijke auto, maar met Private lease kunt u nu ook als artiest* tegen een zeer lage vaste prijs als particulier een auto leasen. U kunt de zeer compleet uitgeruste auto’s rijden, zonder dat u bijtelling betaalt.

De voordelen op een rij

 • Alles wordt voor u geregeld
 • U komt niet voor (financiële) verrassingen te staan
 • Zonder grote investering een splinternieuwe auto
 • Een vaste maandprijs
 • Geen onderhoud of APK stress
 • Geen bijtelling
 • Haal- en brengservice bij onderhoud* als artiest gebruikmakend van de artiestenregeling conform regeling bij de belastingdienst
 • Zie voor alle uitgebreide voordelen Waarom CarLounge Private Lease

 


Neem een kijkje bij het actuele aanbod van de private lease auto's.